HUAWEI trikovi za zanimljiviji rad od kuće

Rad od kuće mnogima je izazov.

Izaberite odgovarajuće radno mesto – ne samo u pogledu površine, već pronađite miran prostor gde se lako možete fokusirati i uspešno obaviti potrebne zadatke poput konferencijskog poziva ili slično.

Da biste “isključili” zvukove koji vas ometaju tokom rada ili obavljanja poziva, možete iskoristiti Huawei FreeBuds 3, koje poseduju opciju aktivnog poništavanja buke.

Algoritam smanjenja buke tokom poziva omogućava i efikasno smanjenje šuma u ​​okolini kako bi omogućio drugoj strani da vas čuje jasnije.

Huawei FreeBuds 3 možete veoma jednostavno povezati putem Bluetooth-a sa bilo kojim telefonom, laptopom ili tabletom.

Ukoliko poželite da odmorite od ekrana, a da uz to slušate i muziku – Huawei Watch GT 2 ili Huawei Watch GT 2e su sjajno rešenje.

Poseduju odvojenu memoriju za skladištenje muzike i sve što je potrebno jeste da u njih ubacite svoje omiljene pesme i povežete slušalice sa satom.

Tablet je jedan od pametnih gedžeta koji suštinski olakšava mnoge zadatke sa kojima se takođe možemo susresti tokom jednog poslovnog dana.

Uz Huawei tablete koji su u ponudi, sa lakoćom možete obavljati više zadataka paralelno – jedan na laptopu, drugi na tabletu i treći na telefonu, bez mešanja ekrana i spuštanja i zatvaranja aplikacija kako biste pristupili drugim (što je slučaj ukoliko sve zadatke obavljate na jednom uređaju).

Pored svih ovih uređaja, kod vašeg mobilnog operatera takođe možete potražiti i telefone iz jedne od najvoljenijih i najprodavanijih serija telefona do sada – Huawei P30.

Odaberite P30 Pro ili P30 telefon i uživajte u fotografijama profesionalnog kvaliteta.

Svaki od ovih telefona veoma jednostavno možete povezati sa Huawei tabletom, FreeBuds 3 slušalicama ili Watch GT2 i Watch GT 2e satovima i uživati u istraživanju novih sadržaja koje nudi Huawei ekosistem.

Ipak, nemojte zaboraviti na odmaranje i druženje sa porodicom i prijateljima.

Organizujte video poziv, delite fotografije, slušajte zajedno muziku.

Prolećni dani koje provodimo kod kuće mogu biti odlična motivacija da promenimo svoje navike, da povedemo više računa o zdravlju, naučimo nešto novo, a da se usput zabavimo i budemo produktivni.

Predloga i načina je mnogo, a vaše je da odaberete ono što vam se najviše dopada.

Ostanite kod kuće, budite bezbedni i istražite više uz Huawei.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

IFA 2023: Dizajniran kako bi udovoljio...

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni mode detalj koji spaja fizičko i digitalno,...

IFA 2023: Honor 90 – Telefon...

Više od sjajne optike i prelepog rama, HONOR 90 5G takođe dolazi sa prvom Zero-Flicker Screen...

Svestrana MEGAPUFF svetiljka na solarni pogon

Svetiljka po imenu MEGAPUFF namenjena je ljubiteljima kampovanja, putnicima, avanturistima i svima koji žive u područjima...

IFA 2023: Na preklop, a tanji...

Ovaj pametni telefon, koji se ponosi nekim od najinovativnijih funkcija, dolazi sa najnovijom verzijom operativnog sistema...

Vaš telefon vas prisluškuje – evo...

Ako ste ikada guglali „da li me moj telefon prisluškuje?“, odgovor je da, sluša vas sve...
Rad od kuće mnogima je izazov. Izaberite odgovarajuće radno mesto – ne samo u pogledu površine, već pronađite miran prostor gde se lako možete fokusirati i uspešno obaviti potrebne zadatke poput konferencijskog poziva ili slično. Da biste “isključili” zvukove koji vas ometaju tokom rada ili obavljanja poziva, možete iskoristiti Huawei FreeBuds 3, koje poseduju opciju aktivnog poništavanja buke. Algoritam smanjenja buke tokom poziva omogućava i efikasno smanjenje šuma u ​​okolini kako bi omogućio drugoj strani da vas čuje jasnije. Huawei FreeBuds 3 možete veoma jednostavno povezati putem Bluetooth-a sa bilo kojim telefonom, laptopom ili tabletom. Ukoliko poželite da odmorite od ekrana, a da uz to slušate i muziku – Huawei Watch GT 2 ili Huawei Watch GT 2e su sjajno rešenje. Poseduju odvojenu memoriju za skladištenje muzike i sve što je potrebno jeste da u njih ubacite svoje omiljene pesme i povežete slušalice sa satom. Tablet je jedan od pametnih gedžeta koji suštinski olakšava mnoge zadatke sa kojima se takođe možemo susresti tokom jednog poslovnog dana. Uz Huawei tablete koji su u ponudi, sa lakoćom možete obavljati više zadataka paralelno – jedan na laptopu, drugi na tabletu i treći na telefonu, bez mešanja ekrana i spuštanja i zatvaranja aplikacija kako biste pristupili drugim (što je slučaj ukoliko sve zadatke obavljate na jednom uređaju). Pored svih ovih uređaja, kod vašeg mobilnog operatera takođe možete potražiti i telefone iz jedne od najvoljenijih i najprodavanijih serija telefona do sada – Huawei P30. Odaberite P30 Pro ili P30 telefon i uživajte u fotografijama profesionalnog kvaliteta. Svaki od ovih telefona veoma jednostavno možete povezati sa Huawei tabletom, FreeBuds 3 slušalicama ili Watch GT2 i Watch GT 2e satovima i uživati u istraživanju novih sadržaja koje nudi Huawei ekosistem. Ipak, nemojte zaboraviti na odmaranje i druženje sa porodicom i prijateljima. Organizujte video poziv, delite fotografije, slušajte zajedno muziku. Prolećni dani koje provodimo kod kuće mogu biti odlična motivacija da promenimo svoje navike, da povedemo više računa o zdravlju, naučimo nešto novo, a da se usput zabavimo i budemo produktivni. Predloga i načina je mnogo, a vaše je da odaberete ono što vam se najviše dopada. Ostanite kod kuće, budite bezbedni i istražite više uz Huawei.