Kupovinom Samsung Galaxy S21 dobijaš još jedan

Kako bi leto dočekali spremni za nove avanture uz vrhunske uređaje, kompanija Samsung odlučila je da korisnike iznenadi posebnom ponudom koja traje do 20. juna ili do isteka zaliha. Kupovinom jednog od vrhunskih telefona iz Samsung Galaxy S21 serije, korisnicima je obezbeđen poklon u vidu novog Galaxy A02s pametnog telefona.

Galaxy S21 serija pametnih telefona napravila je pravi tehnološki pomak u industriji, zahvaljujući jedinstvenim mogućnostima kamere za snimanje u visokoj rezoluciji, kompaktnim dizajnom i vrhunskim AMOLED ekranom sa stopom osvežavanja od 120 Hz. Ono što posebno ističe ovu seriju je i podrška za S Pen olovku na Galaxy S21 Ultra modelu.

Isto tako, Samsung je krajem prošle godine predstavio i Galaxy A02s, inovativni i svestrani uređaj kao rezultat razvoja pametnih telefona sa naprednim opcijama, bez obzira na cenovnu kategoriju. Galaxy A02s dolazi sa Infinity-V displejom, kao i snažnom baterijom od 5000 mAh koja je spremna za brzo punjenje.

Kako bi korisnici ostvarili pravo na ovu jedinstvenu promociju, potrebno je da se, nakon kupovine uređaja iz Galaxy S21 serije, registruju na Samsung Members aplikaciji najkasnije do 30. juna 2021. godine.

Pored toga, korisnici se pozivaju da iskoriste i Samsung program lojalnosti u okviru Samsung Members aplikacije, za mnoštvo sjajnih popusta, ponuda i iznenađenja. Benefiti ovog programa nisu ograničeni brojem korišćenja i može ih koristiti isključivo vlasnik premijum Samsung uređaja, i do dve godine nakon aktivacije korisničkog računa.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde