IFA 2019: Pametni danas, pametni sutra

Kupci Bosch uređaja su savršeno opremljeni za budućnost sa Home Connect aplikacijom, sa još više povezanih kućnih uređaja i novim, digitalnim servisima

Kućni uređaji kompanije Bosch koji su povezani preko Home Connect aplikacije čine svakodnevni život jednostavnijim u sve više domaćinstava.

Iskustva i povratne informacije koje su u kompaniji Bosch prikupili od korisnika su iskorišćena da se dodatno razvije ova aplikacija, koja će biti dostupna krajem godine.

Bosch kućni uređaji sa Home Connect aplikcaijom sada nude još više opcija koje su savršeno prilagođene potrebama potrošača, a ponuda povezanih kućnih uređaja kompanije Bosch nastavlja da se proširuje.

Istovremeno, napredne senzorske tehnologije, virtuelni asistent i funkcije koje se fokusiraju na korisnika garantuju savršene rezultate u kuhinji – bilo da kuvate, pržite ili pečete.

Zajedno sa veštačkom inteligencijom, komunikacijom između uređaja i tehnologijom pametnih kamera sve veći broj pojednostavljenih funkcija i poboljšanja stiže do domova širom sveta.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde