IFA 2020: Za čuvanje hrane u doba nove normalnosti

Dve trećine svetske populacije kažu da im je postalo važnije da uvek imaju sveže prehrambene proizvode kod kuće, a ova cifra ide do čak tri četvrtine u gradovima.

Siemens je kao odgovor na ove činjenice izbacio proširenu liniju XXL frižidera.

Jedna od glavnih atrakcija je iQ500 side-by-side kombinovani frižider i zamrzivač od nerđajućeg čelika pod oznakom KA93GAIEP.

Sa visinom od skoro 180 cm ovaj uređaj ima ukupan kapacitet od 525 litara.

Od toga, 367 litara zauzima frižider, u kom multiAirFlow sistem garantuje ujednačeno hlađenje čak i u najudaljenijim ćoškovima, dok preostalih 168 litara pripada zamrzivaču koji je opremljen noFrost tehnologijom.

To znači da XXL kombinovani frižider nudi dovoljno prostora da smestite osnovne zalihe sveže hrane na duži vremenski period, čak i u višečlanim domaćinstvima.

Ovaj dvokrilni gorostas ima i poseban bife sa vratancima kroz koja možete direktno da dohvatite piće.

Kada ga spustite, on postaje mini stalak na kome možete da sipate, mešate i dekorišete pića.

Pića koja se služe sa ledom ćete takođe pripremiti za tren oka jer se odmah pored bifea nalazi ledomat kapaciteta 1,8 kilograma.

Ovaj neverovatno prostrani uređaj servira ledene kocke ili mrvljeni led direktno u čašu, a možete da sipate i osvežavajuću ledeno hladnu vodu.

Bilo da ga uklopite u kuhinju ili ga postavite da stoji samostalno negde ne prelazu iz kuhinje u dnevni boravak, čiste linije, brušeni nerđajući čelik i dugački rukohvati koji su tipični za Siemens izgledaju dobro u svakoj postavci.

Sofisticirani, funkcionalni dizajn se nastavlja i u osvetljenoj, promenjivoj unutrašnjosti uređaja. Velike, providne fioke, tacne i staklene police obezbeđuju jasan pregled kako u frižideru tako i u zamrzivaču, a dodatnu podršku pruža izvanredno LED svetlo koje obasjava oba dela ovog kombinovanog frižidera.

Nijedan proizvod koji stavite unutra neće vam promaći kasnije, lako ćete moći da pročitate deklaracije proizvoda i ništa vas neće moći sprečiti da pravite zalihe hrane na održiv način.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde