Panasonic Multishape biće najatraktivniji proizvod za negu muškaraca ove godine

Panasonic je najavio predstavljanje električne 5-u-1 alatke za negu muškaraca, koja uključuje trimer za bradu, grudi, električni brijač, trimer za dlake u nosu i električnu četkicu za zube, sve to u jednom uređaju. Upoznajte Panasonic Multishape.

Ovaj inovativni sistem ima potencijal da zameni makar četiri različita proizvoda za negu muškaraca koji vam upravo zauzimaju prostor u kupatilskom ormariću. Sve što treba da uradite jeste da skinete jednu glavu i nataknete drugu i vaš trimer za bradu za tren oka postaje električni brijač. Prelazak sa brijanja tela na pranje zuba nikada nije bio lakši.

U kompaniji Panasonic termin „sveobuhvatni“ ne koriste olako kada je u pitanju Multishape. Oni zaista to misle. Nikada pre nismo videli uređaj koji je jednako dobar za trimovanje dlaka na telu i pranje zuba. Sa ukupno pet nastavka, ovaj uređaj koji štedi prostor je izuzetno lak za odlaganje i staje neverovatno lako u putnu torbu.

Iako trimer brade ne dolazi sa nizom češljića za različitu dužinu brade, Panasonic je napravio fantastičan dizajn koji omogućava da jedan češalj pokriva veliki broj dužina. Panasonic je iskoristio isti dizajn za Multishapre uređaj, koji omogućava da jedna glava nudi čak 58 dužinskih podešavanja ukupno. Sa samo dva dodatna češljića, MULTISHAPE omogućava trimovanje dlačica na dužine od 1-30 mm. Glava trimera koristi japanske oštrice od nerđajućeg čelika koje su vrlo dugotrajne i nude precizno brijanje svaki put, a možete ih koristiti po celom telu.

Pored trimovanja, Multishape ima snažan električni brijač sa tri oštrice koje su postavljene pod uglom od 30 stepeni za brijanje kojim ćete ukloniti čak i najjače dlake iz korena.

Panasonic Multishape čak ima i nastavak za trimovanje dlaka u nosu i ušima bez ikakvog čupanja. Umesto da ostavite neželjene trimovane dlake u ušima i nosu, ova glava uređaja ima i funkciju usisavanja kojom se sve te dlake lako pokupe.

I za kraj, moramo da pričamo o glavi koja sadrži električnu četkicu za zube. Sa tehnologijom koja koristi zvučne vibracije, ova četkica za zube ima ekstratanke dlačice za efikasno čišćenje.

Kako bi nega muškaraca bila još lakša, MULTISHAPE koristi punjivu bateriju koja mu omogućava do 90 minuta rada sa jednim punjenjem koje traje sat vremena.

A najbolje od svega je to što je Panasonic Multishape zapravo iznenađujuće pristupačan proizvod za sve ono što nudi.

KUPI ODMAH

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde