TOP 5: 4K televizori od 65 inča u 2019.!

Gledajte sadržaj u punom sjaju 4K rezolucije sa izvanrednim televizorom od 65 inča

Vodič za kupovinu najboljeg televizora od 65 inča: Tech Lifestyle vam predstavlja najbolje televizore od 65 inča koje možete kupiti u 2019. godini.

Ne plašite se: veće je bolje. Kako se kvalitet sadržaja koji su nam dostupni poboljšava, a televizije, striming servisi i Blu-ray diskovi donose sliku sa sve više piksela, vredi nabaviti veći ekran kako biste izvukli maksimum iz njega.

FHD i sada 4K snimci vam omogućavaju da sedite bliže televizoru, dok manji okvir oko ekrana znači da možete imati veći ekran koji neće zauzimati mnogo veći prostor.
Nije ni čudo što su televizori sa dijagonalom od 65 inča postali tako popularni.

U nastavku se nalazi naša selekcija najboljih 4K televizora od 65 inča, uključujući od LCD, OLED i QLED modele brendova kao što su LG, Samsung i Sony, koji nude podršku za HDR video, Amazon Prime, Netflix, catch-up aplikacije za TV i još mnogo toga.

Samsung QE65Q90R – Novi Samsung QLED TV za 2019. godinu je pobednik

RAZLOZI ZA KUPOVINU

Prirodne, autentične boje. Duboke, detaljne crne boje, širok ugao gledanja

Razlozi protiv kupovine

Obrada pokreta nije savršena, drugi modeli imaju bolji zvuk

Samsung je stavio svu najbolju tehnologiju koju ima u svoju liniju 4K televizora za 2019. godinu, a model Q90R QLED podiže lestvicu u odnosu na prethodne modele.

Ovaj Q90R TV od 65 inča ima pozadinsko osvetljenje koji postiže crne boje skoro kao OLED i ima uglove gledanja kao OLED televizori dok u isto vreme zadržava prednost veće osvetljenosti koju imaju Samsung QLED modeli.

Takođe može da se pohvali izvanredno procenjenim bojama i odličnim detaljima kod tamnih boja kao i odličnim operativnim sistemom koji ima pregršt aplikacija.
Da li je bolji nego OLED? Mrtva trka.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde