CES 2023: Xplora je dobila priznanje za novi pametni sat za klince

Evropska multinacionalna tehnološka kompanija Xplora, koja je specijalizovana za proizvodnju pametnih satova za decu, softvera i usluga, na ovogodišnjem CES sajmu dobila je nagradu za inovacije za svoj novi pametni sat X6Play. U pitanju je najnoviji premijum proizvod u ponudi Xplora pametnih satova koji su zamišljeni da budu prvi mobilni telefon deci između 4 i 11 godina. Za razliku od drugih pametnih satova dizajniranih za malu decu, tehnologija kompanije Xplora podstiče balans između vremena provedenog ispred ekrana i fizičke aktivnosti, a pritom pomaže porodicama da ostanu povezane.

X6Play podiže korisničko iskustvo na potpuno novi nivo sa boljom tehnologijom, više zabave i korisnim opcijama. Ima više senzora od prethodnih Xplora pametnih satova za još bolje iskustvo i integraciju sa Xplora Goplay platformom.

X6Play takođe ima novi, razigrani dizajn sa većim ekranom od 1,5 inča sa većom rezolucijom. Ima brži odziv zahvaljujući platformi Qualcomm Snapdragon Wear2500, kao i unapređenu kameru od 5MP za bolje fotografije i video snimke. Deca mogu da personalizuju svoj X6Play i naprave preko 3.400 mogućih stilskih kombinacija koristeći raznobojne, zamenjive narukvice i korone.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde