CES 2020: Napredna tehnologija LG InstaView frižidera

Kompanija LG Electronics (LG) posetioce sajma CES 2020 impresionirala je ponudom dva nova InstaView pametna frižidera: LG InstaView sa Craft Ice ledomatom i LG InstaView ThinQ druge generacije.

Uz pažljivo osmišljene funkcije za kućnu zabavu i optimizovanije korisničko iskustvo, ovi revolucionarni InstaView frižideri pomažu da se glavni kuhinjski uređaj učini još praktičnijim i prijatnijim za korišćenje. InstaView tehnologija kompanije LG pruža mogućnost da sagleda unutrašnjost frižidera bez otvaranja vrata kroz providni stakleni panel koji služi i kao displej za pretragu recepata i gledanje kuvarskih video klipova.

Zapanjujući dobitnik CES nagrade za inovacije za 2020. godinu, InstaView sa Craft Ice ledomatom, prvi je frižider na svetu sa ugrađenim ledomatom koji pravi ledene kugle koje se tope znatno sporije. Nakon što ga je plasirao u Sjedinjenim Američkim Državama, LG će InstaView sa Craft Ice ledomatom 2020. godine učiniti dostupnim na dodatnim tržištima. Ledene kugle prečnika od 5 centimetara tope se sporije od kockica leda čime duže čuvaju ukus različitih pića.

LG će 2020. godine unaprediti svoje vrhunske InstaView frižidere ThinQ tehnologijom druge generacije. Namirnice koje se stavljaju u frižider ili se iz njega vade, što podrazumeva i sistem Door-in-Door i pregrade za sveže namirnice, pratiće se uz pomoć napredne tehnologije kompjuterskog vida i veštačke inteligencije.

Oba LG InstaView modela, koja su izložena na sajmu CES, pružaju uslugu Proactive Customer Care (Proaktivna briga o korisnicima), ThinQ rešenje kompanije LG za pametnu brigu o korisnicima na bazi veštačke inteligencije. Ta usluga potrošačima pruža personalizovanu podršku kako bi oni maksimalno iskoristili svoje uređaje, pružanjem korisnih saveta za ostvarivanje najboljih mogućih performansi i proaktivnim obaveštavanjem korisnika o potencijalnim problemima.

Na primer, ova funkcija prati rad frižidera u realnom vremenu i šalje obaveštenje putem aplikacije LG ThinQ ukoliko primeti neuobičajeno povećanje temperature, ukoliko je potrebno zameniti filter za vodu i druge važne informacije kako bi se obezbedio optimalan rad frižidera.

„Naš cilj na sajmu CES 2020 je da pokažemo šta je moguće u kuhinjama budućnosti uz frižidere LG InstaView i veštačku inteligenciju”, izjavio je Dan Song, predsednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „Uz tehnologiju koja ubrzanim tempom dosadne bele kutije pretvara u uzbudljive mašine koje su u stanju da proizvode ‘craft’ led, planiraju večeru i prave spiskove za kupovinu, naši napredni ThinQ frižideri dizajnirani su za korisnike kojima je pomoć u kuhinji dobrodošla”, rekao je on.

Posetioci sajma CES 2020 mogu da od 7. do 10. januara pogledaju najnovije InstaView frižidere kompanije LG na štandu #11100 u Centralnoj hali Kongresnog centra Las Vegas. Sve objave kompanije LG u vezi sa sajmom CES biće postavljene na društvenim medijima pod heštegom #LGCES2020.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde