Gejmeri i audiofili će poželeti najnovije Asus bubice

Asus je pripremio novi par bežičnih slušalice isključivo namenjenih gejmerima, da idu uz nove telefone Asus ROG Phone 6 i ROG Phone 6 Pro. Fora je što ove slušalice nisu samo bežične, jer uz njih dobijate i kabel koji se prikači na bubice i dodaje im quad DAC (digitalno-analogni konverter), dajući vam opciju da ih koristite kako želite. Asus ROG Cetra True Wireless Pro bubice su dizajnirane za sve one koji traže gejming performanse, praktičnost i audiofilski kvalitet zvuka.

Audiofilski kvalitet iz bežičnih bubica? Da, ROG Cetra bubice koriste drajvere od 10 mm i podržavaju Qualcomm Snapdragon Sound platformu sa AptX Lossless kodekom za CD kvalitet zvuka od 24 bita i 96 kHz, što ih čini jednim od prvih modela sa ovom kombinacijom tehnologija. Kada pređete sa Bluetooth konekcije na UCB-C kabel, dobićete ESS 9280 Quad DAC, koji Asus takođe koristi u svojim ROG Fusion II 300 USB slušalicama za odličan zvuk bez imalo laga.

Kad smo već kod laga, Asus tvrdi da ako uparite ROG Cetra bubice sa telefonom ROG Phone 6 ili ROG Phone 6 Pro, latencija se smanjuje na 45 ms, što ih čini savršenim za gejming. U režimu sa kablom imate mikrofon sa potiskivanjem buke koji je dizajniran da izoluje vaš glas čak i u vetrovitim uslovima, plus imate aktivno potiskivanje buke (ANC) kada se povežete preko Bluetootha. Asus je dodao nekoliko posebnih režima uključujući jedan koji odlično izlazi na kraj sa bukom vetra.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde