ThinkPad sa AMD Ryzen PRO mobilnim procesorom

Novi ThinkPad T495, T495s and X395 laptopovi sa AMD Ryzen 7 PRO mobilnim procesorima do druge generacije.

Kompanija Lenovo je najavila najnovije dodatke svom pouzdanom ThinkPad portfoliju: T495, T495s i X395.

Ovi potpuno novi Windows 10 laptopovi, sa AMD Ryzen 7 PRO mobilnim procesorima do druge generacija i sa Radeon Vega grafikom se pridružuju ThinkPad T i X sastavu koji je vodeći u industriji, sa tankim i lakim laptopima za izuzetnu mobilnost.

ThinkPad je zadržao poverenje krajnjih korisnika kroz intenzivan fokus na dizajn i inženjering.

Sa dva modela koji teže manje od tri kilograma, ovi novi proizvodi nude kompanijama vrhunsko mobilno iskustvo, dok još uvek postižu velike rezultate u ključnim oblastima vrhunske bezbednosti, performansi, jednostavnosti upotrebe i trajnosti.

Uključene su sve karakteristike koje osiguravaju vrhunsko iskustvo koje se očekuje od Think proizvoda.

Sa trajanjem baterije koje je čak četiri sata duže usled jednog punjenja i povećanim performansama do 18 procenata u poređenju sa referentnim vrednostima prethodne generacije, nove T i X serije nude kupcima značajne nadogradnje komponenti bez kompromisa hardverske bezbednosti i jednostavnosti upotrebe.

„Ove nove vodeće ThinkPad serije označavaju prvi put postojanje AMD benefita u našim tankim i laganim T, Ts i X laptopovima”, rekao je Džeri Paradajs (Jerry Paradise), potpredsednik sektora za komercijalni proizvodni portfolio proizvoda u kompanij Lenovo.
„Sa ovim ultra-mobilnim sistemima, korisnici će iskusiti vrhunski, prvoklasni rad na računaru.”

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde