Prelepi Alfa Romeo modeli u čast 100. godišnjice značke Quadrifoglio su vrhunac mode

Niko ne razume dizajn kao što ga razumeju Italijani. Bilo da se radi o automobilima, brodovima, modi ili nakitu, oni imaju to šesto čulo koje im omogućava da stvaraju velelepne stvari. Sedan Alfa Romeo Giulia i terenac Stelvio u verzijama “Quadrifoglio 100th Anniversario” su, uprkos tome što nema nikakvih suštinskih razlika u odnosu na redovne modele, dokaz da italijanski proizvođač automobila održava korak sa najnovijim dizajnerskim i modnim trendovima.

Svi modeli povodom 100. godišnjice biće najjače Quadrifoglio verzije i krasiće ih nove značke osmišljene u Alfa Romeovom dizajnerskom studiju Centro Stile u Torinu. Nove značke nude moderan osvrt na legendarni znak deteline sa četiri lista, i sada su oivičene zlatnom bojom i imaju ugravirano „1923-2023“. Zlatna tema nastavlja se i na kočionim kleštima koja stvaraju prelep kontrast u odnosu na legendarne Alfine „telefonske“ felne u crnoj boji, a tu su i zlatni šavovi na sedištima, komandnoj tabli i oko jubilarnih znački postavljenih širom kabine.

Istina je da se većina modnih trendova u jednom trenutku prenese i u automobilski svet – a naročito luksuzni trendovi – ali Alfa je zaista pokidala sa ovim jubilarnim modelima koji možda nude minimalne promene, ali ovde je kvalitet ispred kvantiteta. Ako želite automobil koji je fantastičan za vožnju i izgleda još bolje, teško ćete naći nešto bolje od modela Giulia Quadrifoglio u zeleno-zlatnoj boji. Takođe na raspolaganju imate i boje Rosso Etna i Vulcano Black.

Samo 100 primeraka od svakog modela će biti proizvedeno.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Predstavljamo TAG Heuer Carrera Chronosprint x...

Tag Heuer Carrera Chronosprint X Porsche - TECH Hajde da počnemo sa osnovama. Sat je baziran na...

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...
Niko ne razume dizajn kao što ga razumeju Italijani. Bilo da se radi o automobilima, brodovima, modi ili nakitu, oni imaju to šesto čulo koje im omogućava da stvaraju velelepne stvari. Sedan Alfa Romeo Giulia i terenac Stelvio u verzijama "Quadrifoglio 100th Anniversario" su, uprkos tome što nema nikakvih suštinskih razlika u odnosu na redovne modele, dokaz da italijanski proizvođač automobila održava korak sa najnovijim dizajnerskim i modnim trendovima. Svi modeli povodom 100. godišnjice biće najjače Quadrifoglio verzije i krasiće ih nove značke osmišljene u Alfa Romeovom dizajnerskom studiju Centro Stile u Torinu. Nove značke nude moderan osvrt na legendarni znak deteline sa četiri lista, i sada su oivičene zlatnom bojom i imaju ugravirano „1923-2023“. Zlatna tema nastavlja se i na kočionim kleštima koja stvaraju prelep kontrast u odnosu na legendarne Alfine „telefonske“ felne u crnoj boji, a tu su i zlatni šavovi na sedištima, komandnoj tabli i oko jubilarnih znački postavljenih širom kabine. Istina je da se većina modnih trendova u jednom trenutku prenese i u automobilski svet – a naročito luksuzni trendovi – ali Alfa je zaista pokidala sa ovim jubilarnim modelima koji možda nude minimalne promene, ali ovde je kvalitet ispred kvantiteta. Ako želite automobil koji je fantastičan za vožnju i izgleda još bolje, teško ćete naći nešto bolje od modela Giulia Quadrifoglio u zeleno-zlatnoj boji. Takođe na raspolaganju imate i boje Rosso Etna i Vulcano Black. Samo 100 primeraka od svakog modela će biti proizvedeno.