Prelepi Alfa Romeo modeli u čast 100. godišnjice značke Quadrifoglio su vrhunac mode

Niko ne razume dizajn kao što ga razumeju Italijani. Bilo da se radi o automobilima, brodovima, modi ili nakitu, oni imaju to šesto čulo koje im omogućava da stvaraju velelepne stvari. Sedan Alfa Romeo Giulia i terenac Stelvio u verzijama “Quadrifoglio 100th Anniversario” su, uprkos tome što nema nikakvih suštinskih razlika u odnosu na redovne modele, dokaz da italijanski proizvođač automobila održava korak sa najnovijim dizajnerskim i modnim trendovima.

Svi modeli povodom 100. godišnjice biće najjače Quadrifoglio verzije i krasiće ih nove značke osmišljene u Alfa Romeovom dizajnerskom studiju Centro Stile u Torinu. Nove značke nude moderan osvrt na legendarni znak deteline sa četiri lista, i sada su oivičene zlatnom bojom i imaju ugravirano „1923-2023“. Zlatna tema nastavlja se i na kočionim kleštima koja stvaraju prelep kontrast u odnosu na legendarne Alfine „telefonske“ felne u crnoj boji, a tu su i zlatni šavovi na sedištima, komandnoj tabli i oko jubilarnih znački postavljenih širom kabine.

Istina je da se većina modnih trendova u jednom trenutku prenese i u automobilski svet – a naročito luksuzni trendovi – ali Alfa je zaista pokidala sa ovim jubilarnim modelima koji možda nude minimalne promene, ali ovde je kvalitet ispred kvantiteta. Ako želite automobil koji je fantastičan za vožnju i izgleda još bolje, teško ćete naći nešto bolje od modela Giulia Quadrifoglio u zeleno-zlatnoj boji. Takođe na raspolaganju imate i boje Rosso Etna i Vulcano Black.

Samo 100 primeraka od svakog modela će biti proizvedeno.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde