X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne površine, kako na palubi, tako i u unutrašnjosti broda. Kao takav, X-Boat 37 pripada svetu izuzetno luksuznih, velikih plovila za dnevna krstarenja sa vanbrodskim motorima koji budi osećaj uzbudjenja i strasti. Ovaj model je deo pokreta koji menja svet plovidbe sa vanbrodskim motorima. Do sada je bilo nezamislivo napraviti brod ove veličine sa vanbrodskim motorima i ovim nivoom luksuzne opreme po konkurent- noj ceni. Model X-Boat 37 donosi neprikosnovene performanse i funkcionalnost, dok je istovremeno daleko ispred konkurencije po odnosu kvalitet-cena-dizajn-performanse.

Sa dužinom od 11,6 metara i širinom 3,6 metara, sa 2 x Suzuki 300ks odvešće vas na nezaboravno putovanje brzinom krstarenja od 26 čvora i maksimalnom brzinom od 40 čvorova. Prvobitni testovi su potvrdili visoke per- formanse i izvanrednu udobnost tokom krstarenja.

X-Boat 37 sa maksimalnom snagom do 600ks i trupom u obliku slova „V“ isporučuje performanse koje će zadovoljiti vaše ambicije. Sinonim je za eleganciju, kvalitet i snagu i nudi dosta opcija prilagođavanja u izgradnji kao odgovor na vaše personalizovane zahteve. Vikend krstarenje, ronjenje, pecanje… sve to vam omogućava X-Boat 37 sa njegovim stabilnim, moćnim koritom koje garantuje bezbednost putnika od pramca do krme.

Prostornost X-Boat 37 kao glavni adut

Sa izdašnim prostorom iznad i ispod palube, jedva ćete dočekati da provedete dan ili vikend na vodi sa porodicom i prijateljima. Sveden dizajn sa čistim linijama i dominantnim dubokim koritom govori da ovaj brod, nije običan brod. Velika paluba za šetnju omogućava lako kretanje i sigurnost na brodu. Ležaljke su pozicionirane na pramcu i krmi sa velikim i udobnim sunčalištem za po tri osobe, između kojih je pozicionirana garnitura za sedenje za 6 osoba. Iza sedišta za upravljačkom konzolom nalazi se bar sa sudoperom, električni gril, kao i frižider koji predstavljaju esencijalnu opremu ukoliko dođete na ideju da provedete više od jednog dana na brodu ili da organizujete zabavu za prijatelje.

Iznad upravljačke konzole je elegantan tvrdi krov tzv. “hard top”, koji obezbeđuje vaš bezbrižan boravak po lošijim vremenskim uslovima, a na samoj konzoli se nalazi vetrobran koji vas u potpunosti štiti od vetra. Tri sedišta za upravljačkom konzolom imaju sedalni deo sa opcijom podizanja i pogodni su za vožnju u sedećem ili stojećem položaju, a komandna tabla deluje u najmanju ruku zadivljujuće.

Digitalna komandna tabla

Jednostavno i bezbedno rukovanje je jedan od naših prioriteta, pa su digitalne kontrole i volan pozicionirani tako da omoguće udobnu vožnju, a za dodatno jednostavnije upravljanje ugrađene su komande Suzuki motora, za električne flapsove i pramčani propeler. Upravljačka tabla opremljena je sa Raymarine ekrana od 12 inča preko kojih vidite parametre motora, navigaciju i sonar, kao i Fusion paket za zabavu spreman za žurke na brodu ili opuštajuću muziku za relaksiranje na vodi.

Unutrašnjost

Kabini se pristupa preko kliznih vrata sa leve strane upravljačke konzole. Spuštanjem niz stepenice pred vama se otvara kabina sa velikom garniturom u obliku slova „V“ u prednjem delu. Kabina je prostrana i svetla, sa četiri bočna i plafonskim prozorom na otvaranje. Sa desne strane se nalazi kupatilo sa stojećom visinom, la- vaboom sa ormarićem, wc šoljom i ručnim tušem. Prekoputa u dnu stepenica, nalaze se kuhinja sa frižiderom i lavaboom. Može se reći da je unutrašnjost modela X37 odgovarajuća nameni ovog broda, a to su dnevne plovidbe sa povremenim noćenjem.

Svestrani raspored i raznolik asortiman dodatnih opcija, X-faktor po pitanju performansi i upravljanja, kao i ukupan odnos cena-kvalitet uzimajući u obzir veličinu i opremu, konceptualno vam donosi tip broda koji je mnogima prirastao za srce u poslednjih godinu dana.

Plovilo X-Boat 37 možete da pogledate u ATV & NAUTICA centru u Ostružnici.

X-Boat 37 specifikacije:

Dužina

11,60m

Širina

3,60m

Težina (kg)

6000

Maks. snaga

motora (Ks)

3x300

Kapacitet goriva (l)

350

Broj osoba

12

Broj ležaja

2+1

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Mercedes modularne arhitekture

Kao deo svoje inicijative "Ambition 2039", Mercedes-Benz radi...

Zenith dostiže nove ekstreme sa novim, smelim modelima...

Zenith podiže formu i funkcionalnost do novih visina...

SALOMON PREDSTAVLJA NAJBOLJE OD OPREME ZA SKI STAZU...

Skijaški proizvodi kompanije Solomon stvoreni su u trkačkoj...

Hublot Big Bang Unico Ledger je tradicionalni sat...

Ovaj sat spaja naprednu kripto tehnologiju i tradicionalnu...

Ne zna za granice – TEST: BMW X4

BMW X4 nije predugo bio na tržištu i...

Roger Dubuis Excalibur Huracán STO – Novi žestoki...

Zašto biste kršili pravila kad možete da izmislite...

Jupiter sat pokazuje vreme uz pomoć magnetski pokretanih...

Sat kompanije Ziiiro po imenu Jupiter podiže minimalizam...

Koji je to model bio najprodavaniji u Februaru...

Najnovija generacija Peugeota 208, apsolutno odgovara globalnoj strategiji...

SEA RAY 370 SUNDANCER OUTBOARD – POVRATAK ISKONSKOG...

Sea Ray slavi svoju 45. godišnjicu linije Sundancer...

PRESTIGE 590 FLY – PREFINJENA FRANCUSKO-ITALIJANSKA ELEGANCIJA

Prestige 590 ima mnogo odlika moderne flybridge jahte...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

TESTIRALI SMO: Jeanneau Merry Fisher 795 Sport –...

Čvrste krmene platforme nalaze se sa obe strane...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon najbolji za...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog...

TESTIRALI SMO: Saxdor 200 Pro Sport –...

Vizuelno gledano, Saxdor 200 je drugačiji od svih...

TESTIRALI SMO: Saxdor 320 GTO – Brže je...

Saxdor 320 GTO je dizajniran je da vaš...

Top lista čamaca za 2023

Sa velikom ležaljkom za sunčanje sa naslonom, kao...

Odabir autopilota

Oni mogu da drže plovilo na unapred podešenom...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...
X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne površine, kako na palubi, tako i u unutrašnjosti broda. Kao takav, X-Boat 37 pripada svetu izuzetno luksuznih, velikih plovila za dnevna krstarenja sa vanbrodskim motorima koji budi osećaj uzbudjenja i strasti. Ovaj model je deo pokreta koji menja svet plovidbe sa vanbrodskim motorima. Do sada je bilo nezamislivo napraviti brod ove veličine sa vanbrodskim motorima i ovim nivoom luksuzne opreme po konkurent- noj ceni. Model X-Boat 37 donosi neprikosnovene performanse i funkcionalnost, dok je istovremeno daleko ispred konkurencije po odnosu kvalitet-cena-dizajn-performanse. Sa dužinom od 11,6 metara i širinom 3,6 metara, sa 2 x Suzuki 300ks odvešće vas na nezaboravno putovanje brzinom krstarenja od 26 čvora i maksimalnom brzinom od 40 čvorova. Prvobitni testovi su potvrdili visoke per- formanse i izvanrednu udobnost tokom krstarenja. X-Boat 37 sa maksimalnom snagom do 600ks i trupom u obliku slova „V“ isporučuje performanse koje će zadovoljiti vaše ambicije. Sinonim je za eleganciju, kvalitet i snagu i nudi dosta opcija prilagođavanja u izgradnji kao odgovor na vaše personalizovane zahteve. Vikend krstarenje, ronjenje, pecanje... sve to vam omogućava X-Boat 37 sa njegovim stabilnim, moćnim koritom koje garantuje bezbednost putnika od pramca do krme.

Prostornost X-Boat 37 kao glavni adut

Sa izdašnim prostorom iznad i ispod palube, jedva ćete dočekati da provedete dan ili vikend na vodi sa porodicom i prijateljima. Sveden dizajn sa čistim linijama i dominantnim dubokim koritom govori da ovaj brod, nije običan brod. Velika paluba za šetnju omogućava lako kretanje i sigurnost na brodu. Ležaljke su pozicionirane na pramcu i krmi sa velikim i udobnim sunčalištem za po tri osobe, između kojih je pozicionirana garnitura za sedenje za 6 osoba. Iza sedišta za upravljačkom konzolom nalazi se bar sa sudoperom, električni gril, kao i frižider koji predstavljaju esencijalnu opremu ukoliko dođete na ideju da provedete više od jednog dana na brodu ili da organizujete zabavu za prijatelje. Iznad upravljačke konzole je elegantan tvrdi krov tzv. “hard top”, koji obezbeđuje vaš bezbrižan boravak po lošijim vremenskim uslovima, a na samoj konzoli se nalazi vetrobran koji vas u potpunosti štiti od vetra. Tri sedišta za upravljačkom konzolom imaju sedalni deo sa opcijom podizanja i pogodni su za vožnju u sedećem ili stojećem položaju, a komandna tabla deluje u najmanju ruku zadivljujuće.

Digitalna komandna tabla

Jednostavno i bezbedno rukovanje je jedan od naših prioriteta, pa su digitalne kontrole i volan pozicionirani tako da omoguće udobnu vožnju, a za dodatno jednostavnije upravljanje ugrađene su komande Suzuki motora, za električne flapsove i pramčani propeler. Upravljačka tabla opremljena je sa Raymarine ekrana od 12 inča preko kojih vidite parametre motora, navigaciju i sonar, kao i Fusion paket za zabavu spreman za žurke na brodu ili opuštajuću muziku za relaksiranje na vodi.

Unutrašnjost

Kabini se pristupa preko kliznih vrata sa leve strane upravljačke konzole. Spuštanjem niz stepenice pred vama se otvara kabina sa velikom garniturom u obliku slova „V“ u prednjem delu. Kabina je prostrana i svetla, sa četiri bočna i plafonskim prozorom na otvaranje. Sa desne strane se nalazi kupatilo sa stojećom visinom, la- vaboom sa ormarićem, wc šoljom i ručnim tušem. Prekoputa u dnu stepenica, nalaze se kuhinja sa frižiderom i lavaboom. Može se reći da je unutrašnjost modela X37 odgovarajuća nameni ovog broda, a to su dnevne plovidbe sa povremenim noćenjem. Svestrani raspored i raznolik asortiman dodatnih opcija, X-faktor po pitanju performansi i upravljanja, kao i ukupan odnos cena-kvalitet uzimajući u obzir veličinu i opremu, konceptualno vam donosi tip broda koji je mnogima prirastao za srce u poslednjih godinu dana. Plovilo X-Boat 37 možete da pogledate u ATV & NAUTICA centru u Ostružnici.

X-Boat 37 specifikacije:

Dužina

11,60m

Širina

3,60m

Težina (kg)

6000

Maks. snaga

motora (Ks)

3x300

Kapacitet goriva (l)

350

Broj osoba

12

Broj ležaja

2+1