Porsche Design Chronotimer Rennsport Reunion VI

Održano je šesto Porsche Rennsport okupljanje na trkačkoj stazi Laguna Seca. To je najveći skup starih i novih Porsche trkačkih automobila na svetu.

Ovaj događaj uvek privlači pojedince koji su dizajnirali, projektovali i vozili Porsche automobile do pobede na najpoznatijim svetskim automobilskim trkama.

Kao što su najavili ranije ove godine, Porsche Design slavi ponovno okupljanje izbacivanjem ograničene serije svog hronometra Rennsport Reunion VI.

Ovaj sat, koji je posebno dizajniran za ovu manifestaciju i koji je proglašen zvaničnim komemorativnim časovnikom šestog Rennsport okupljanja, je treća generacija Rennsport Reunion časovnika koji je kreirala Porscheova dizajnerska ćerka firma Porsche Design.

Oba prethodna izdanja su brzo rasprodata, što je svaki od tih časovnika momentalno učinilo kolekcionarskim predmetom. Budite sigurni da će isto tako biti i sa ovim novim izdanjem. U Porsche Design studiju kažu da će biti napravljeno samo 70 komada (što se poklapa sa 70. rođendanom Porsche sportskih automobila).

Sa poslednjom generacijom ovog sata, Porsche Design donosi trkanje na vaš ručni zglob na način koji ubacuje malo boje u pretežno crni sat. Imajući u vidu trenutni sveprisutni trend crnih satova, vredi napomenuti da je Porsche Design izbacio crni dizajn satova mnogo pre nego što je on stekao svoju sadašnju popularnost.

Ove godine, nijanse sivo-plave, crvene i bele boje razbijaju monohromatski izgled ovog sata, dok varirajuće dubine i teksture na licu sata otkrivaju detaljan nivo dizajna i konstrukcije. Unutar titanijumskog kućišta od 42 milimetra nalazi se Valjoux 7750 automatski hronograf odlične završne obrade.

Crni kaiš od teleće kože, koji je napravljen od originalne kože i štepa koji se nalaze u unutrašnjosti Porsche automobila, ima crvene šavove, koji daju kontrast, kao i titanijumsku duplu kopču sa crnim premazom od titanijum-karbida i integrisani sistem za brzo menjanje kaiša.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde