SAMSUNG specijalna edicija stiže u Srbiju!

Kompanija Samsung Electronics Co. Ltd. je u saradnji sa svetski poznatom pop grupom BTS predstavila specijalnu ediciju uređaja Galaxy S20+ i Galaxy Buds+, pružajući priliku fanovima širom sveta da se još više povežu sa svojim omiljenim bendom.

Dizajn Galaxy S20+ BTS verzije uključuje ljubičasto staklo i metalno kućište, dok su Galaxy Buds+ BTS, kao i kućište za slušalice takođe dostupni u ljubičastoj boji, uz logo benda i motiv srca.

Osim toga, već u pakovanju, fanovi će naći BTS nalepnice, kao i kartice sa fotografijama članova benda.

Galaxy S20+ BTS verzija dolazi sa unapred instaliranim BTS vizualima i platformom Weverse za povezivanje ljubitelja ovog sedmočlanog benda.

Uz vrhunsku kameru modela Galaxy S20+ obožavaoci sada mogu još lakše da stvaraju i međusobno dele sadržaj.

Galaxy Buds+ BTS verzija približiće fanove BTS-a omiljenoj muzici kroz dizajn uređaja, ali i vrhunski kvalitet zvuka.

Uz AKG tehnologiju, Galaxy Buds+ donose balansiran, detaljan i sveobuhvatan audio doživljaj, uz najbolji dvosmerni zvučnik u klasi.

„Galaxy S20+ i Galaxy Buds+ iz BTS edicije su rezultat saradnje između grupe BTS, čiji članovi kroz svoju muziku šire poruke ljubavi i harmonije, i kompanije Samsung, koja autentičnim inovacijama stvara bolju budućnost”, rekla je Stephanie Choi, viša potpredsednica i direktorka globalnog marketing tima za mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics. „Nadamo se da će ova saradnja biti izvor zabave za korisnike širom sveta.”

Galaxy Buds+ BTS edicija, uz poklon bežični punjač je u Srbiji dostupna tokom pretprodajnog perioda od 19. juna putem: www.samsung.com/rs/offer/bts-edition-galaxy-buds-plus-preorder.   

Redovna prodaja Galaxy S20+ i Galaxy Buds+ BTS edicije kreće od 6. jula, na sedmu godišnjicu zajednice obožavalaca ovog popularnog boy benda.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde