Huawei Watch GT2 – U paru je lepše

Huawei pametni satovi druge generacije postavili su nove standarde kada su u pitanju pametni gedžeti.
Predstavljeni krajem prošle godine, muški i ženski modeli pametnog sata, privukli su pažnju mnogih.

Upravo zbog toga, Huawei je odlučio da svim ljubiteljima brenda omogući kupovinu dva sata po znatno nižim cenama u periodu od 1. do 21. februara.

Dan Zaljubljenih koji se bliži, inspirisao je kompaniju Huawei da pokrene aktivaciju u kojoj prilikom kupovine dva Huawei Watch GT2 sata ostvarujete popuste od 10% i 50%.

Prilikom kupovine jednog sata ostvarujete 10% popusta na njega, a ukoliko se odlučite za dva sata, na drugi dobijate 50% popusta.

Kada je predstavljena Huawei Watch GT2 serija pametnih satova, korisnici su po prvi put imali priliku da upoznaju ženske modele, nešto manjih dimenzija ali izuzetnog dizajna i elegantnog izgleda.

Satovi su dostupni u Classic i Elegant varijanti. Površina brojčanika pokrivena je 3D staklom i uokvirena tankim, metalnim okvirom.

Narukvica u Elegant varijanti je metalna, kao i okvir i, dolazi u rose gold nijansi, koja predstavlja spoj nežne roze i zlatne boje.
Narukvica na Classic varijanti sata je kožna, dok je metalni okvir koji se nalazi oko brojčanika srebrne boje.

Muški satovi dostupni su u Sports i Classic varijanti.
Narukvica sata u Classic varijanti je kožna, kao i na ženskom modelu, dok Sports verzija dolazi sa silikonskom narukvicom.

Ne propustite priliku da sebi i svom partneru obezbedite Huawei Watch GT2 pametne satove po izuzetno pristupačnim cenama.
Odaberite modele koji vam najviše leže i obeležite dane ljubavi drugačijim, inovativnijim poklonom. Jer, u paru je sve lepše.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde