Huawei Watch GT2 – U paru je lepše

Huawei pametni satovi druge generacije postavili su nove standarde kada su u pitanju pametni gedžeti.
Predstavljeni krajem prošle godine, muški i ženski modeli pametnog sata, privukli su pažnju mnogih.

Upravo zbog toga, Huawei je odlučio da svim ljubiteljima brenda omogući kupovinu dva sata po znatno nižim cenama u periodu od 1. do 21. februara.

Dan Zaljubljenih koji se bliži, inspirisao je kompaniju Huawei da pokrene aktivaciju u kojoj prilikom kupovine dva Huawei Watch GT2 sata ostvarujete popuste od 10% i 50%.

Prilikom kupovine jednog sata ostvarujete 10% popusta na njega, a ukoliko se odlučite za dva sata, na drugi dobijate 50% popusta.

Kada je predstavljena Huawei Watch GT2 serija pametnih satova, korisnici su po prvi put imali priliku da upoznaju ženske modele, nešto manjih dimenzija ali izuzetnog dizajna i elegantnog izgleda.

Satovi su dostupni u Classic i Elegant varijanti. Površina brojčanika pokrivena je 3D staklom i uokvirena tankim, metalnim okvirom.

Narukvica u Elegant varijanti je metalna, kao i okvir i, dolazi u rose gold nijansi, koja predstavlja spoj nežne roze i zlatne boje.
Narukvica na Classic varijanti sata je kožna, dok je metalni okvir koji se nalazi oko brojčanika srebrne boje.

Muški satovi dostupni su u Sports i Classic varijanti.
Narukvica sata u Classic varijanti je kožna, kao i na ženskom modelu, dok Sports verzija dolazi sa silikonskom narukvicom.

Ne propustite priliku da sebi i svom partneru obezbedite Huawei Watch GT2 pametne satove po izuzetno pristupačnim cenama.
Odaberite modele koji vam najviše leže i obeležite dane ljubavi drugačijim, inovativnijim poklonom. Jer, u paru je sve lepše.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Univerzalni dodatak za laptop

Laptopovi su postali toliko moćni i svestrani da brzo zamenjuju stone računare. MacBook Pro se snalazi...

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

IFA 2023: Dizajniran kako bi udovoljio...

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni mode detalj koji spaja fizičko i digitalno,...

IFA 2023: Honor 90 – Telefon...

Više od sjajne optike i prelepog rama, HONOR 90 5G takođe dolazi sa prvom Zero-Flicker Screen...

Svestrana MEGAPUFF svetiljka na solarni pogon

Svetiljka po imenu MEGAPUFF namenjena je ljubiteljima kampovanja, putnicima, avanturistima i svima koji žive u područjima...

IFA 2023: Na preklop, a tanji...

Ovaj pametni telefon, koji se ponosi nekim od najinovativnijih funkcija, dolazi sa najnovijom verzijom operativnog sistema...
Huawei pametni satovi druge generacije postavili su nove standarde kada su u pitanju pametni gedžeti. Predstavljeni krajem prošle godine, muški i ženski modeli pametnog sata, privukli su pažnju mnogih. Upravo zbog toga, Huawei je odlučio da svim ljubiteljima brenda omogući kupovinu dva sata po znatno nižim cenama u periodu od 1. do 21. februara. Dan Zaljubljenih koji se bliži, inspirisao je kompaniju Huawei da pokrene aktivaciju u kojoj prilikom kupovine dva Huawei Watch GT2 sata ostvarujete popuste od 10% i 50%. Prilikom kupovine jednog sata ostvarujete 10% popusta na njega, a ukoliko se odlučite za dva sata, na drugi dobijate 50% popusta. Kada je predstavljena Huawei Watch GT2 serija pametnih satova, korisnici su po prvi put imali priliku da upoznaju ženske modele, nešto manjih dimenzija ali izuzetnog dizajna i elegantnog izgleda. Satovi su dostupni u Classic i Elegant varijanti. Površina brojčanika pokrivena je 3D staklom i uokvirena tankim, metalnim okvirom. Narukvica u Elegant varijanti je metalna, kao i okvir i, dolazi u rose gold nijansi, koja predstavlja spoj nežne roze i zlatne boje. Narukvica na Classic varijanti sata je kožna, dok je metalni okvir koji se nalazi oko brojčanika srebrne boje. Muški satovi dostupni su u Sports i Classic varijanti. Narukvica sata u Classic varijanti je kožna, kao i na ženskom modelu, dok Sports verzija dolazi sa silikonskom narukvicom. Ne propustite priliku da sebi i svom partneru obezbedite Huawei Watch GT2 pametne satove po izuzetno pristupačnim cenama. Odaberite modele koji vam najviše leže i obeležite dane ljubavi drugačijim, inovativnijim poklonom. Jer, u paru je sve lepše.