IFA 2022: Jedinstveno rešenje za održavanje obuće!

Kompanija LG Electronics (LG) ponovo pomera granice praktičnosti kućnih aparata. Na IFA 2022 sajmu, predstavljeni su LG Styler ShoeCaseTM i ShoeCare, kompletna rešenja za negu obuće. Opremljeni TrueSteamTM tehnologijom za bolju higijenu, ovi revolucionarni uređaji omogućavaju inovativno i personalizovano korišćenje, a čuvanje obuće je prilagođeno različitim životnim stilovima.

Kolekcionarstvo dizajnerskih, luksuznih i limited-edition patika postaje sve popularnije među MZ generacijama – milenijalcima i generacijom Z. Opremljeno providnim komorama, LG Styler ShoeCase je kompaktno rešenje za čuvanje i izlaganje obuće. Pored zaštite od vlage i indeksa UV svetlosti, Styler ShoeCase je idealan za kolekcionare koji vole da izlažu svoju omiljenu obuću, a nudi i dodatne opcije, poput rotacije 360 stepeni, gramofona i modularnog dizajna koji omogućava vertikalno slaganje do četiri komore.

LG Styler ShoeCase je premijerno predstavljen na ovogodišnjem IFA sajmu, a kao i kod drugih savremenih LG kućnih aparata, poput mašine za pranje sudova ili Stylera za odeću, rešenje koristi dokazanu TrueSteam tehnologiju za „osvežavajuće“ čuvanje obuće. Pored toga, tu je i Zeo-Dry filter da upije vlagu i pomogne pri uklanjanju neprijatnih mirisa, čineći obuću prijatnijom za nošenje i čuvanje. Pored toga, novo rešenje prilagođava TrueSteam tehnologiju različitim tipovima obuće, sa ukupno 10 režima rada, uključujući kožu, antilop i sportsku obuću. Tih i efikasan, ovaj revolucionarni proizvod može da „osveži“ do četiri para cipela za samo 37 minuta na svega 35 decibela.

„Novi Styler ShoeCase i ShoeCare su kompletno rešenje za negu cipela – od čišćenja, preko čuvanja, do izlaganja obuće“, rekao je Lyu Jae-cheol, predsednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solutions. „Koristeći naše najnovije tehnologije, praktičnu kontrolu i dizajn, ovi revolucionarni proizvodi su idealni za potrošače koji traže bolji, ugodniji način čuvanja obuće. Nastavićemo da pružamo inovativna rešenja za bolji život kod kuće” rekao je Jae-cheol.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde