Prva luksuzna Trussardi FIAT Panda

Fiat Panda Trussardi, prvi luksuzni Panda model koji je nastao iz partnerstva dva brenda koji su pisali istoriju svojih industrija, i koji donosi najbolje odlike italijanske proizvodnje u svetu, svojom premijerom oznalia je početak prve kobrending saradnje koja obuhvata model Fiat Panda i modnu kompaniju. Veran funkcionalnim i osobinama koje su u modi zbog kojih osvaja srca javnosti i ponosno se vozi ulicama Evrope, model Fiat Panda danas krasi urbani stil brenda Trussardi.
 
„Panda može da se pohvali sa 39 godina uspeha i sa 6 godina najprodavanijeg automobila u Italiji. Takođe je i najprodavaniji automobil u Evropi još od 2003. godine sa 7,5 miliona prodatih primeraka, od kojih je pet miliona i dalje na putu,“ kaže Olivije Fransoa (Olivier François), globalni predsednik brenda FIAT. „On je takođe i rekorder. To je prvi gradski automobil sa pogonom na četiri točka, prvi mali automobil sa automatskim prenosom, prvi urbani SUV i prvi automobil koji se popeo na Mont Everest. Danas, dobili smo prvu „luksuznu Pandu“, model Panda Trussardi“.
„Trussardi je uvek odisao životnim stilom i važnim vrednostima koje pričaju priču o inkluzivnoj svestranosti,“ komentariše Tomaso Trusardi, predsednik Trusardija. „Zato naš model Fiat Panda nosi Trussardi stil i pretvara se u moderan i funkcionalan automobil u kome je velika pažnja posvećena detaljima,“ dodao je. 
 
Panda je najprodavaniji FIAT model ikada i za skoro 40 godina svoje istorije, tumačio je ukuse i želje javnosti, pa čak i predviđao njene potrebe.
Sa svojim Trussardi dizajnom, sada je spreman da kroči niz modnu pistu sa samopouzdanjem. To nije samo automobil sa pogonom na sva četiri točka.

Panda Trussardi je takođe i City Cross model koga krasi kul terenski izgled i sva pristupačnost tipična za 4×2 model, što je savršeno za beg od urbane rutine. Drugim rečima, model Panda je sve fleksibilniji i zahvaljujući njegovoj prilagodljivoj ličnosti, spreman je da postavi nove ciljeve.

Kombinacije i dodaci koje su odabrali dizajneri iz dizajnerskog centra Centro Stile i Trussardi-ja tumače najnovije trendove u svežoj, popularnoj i suštinski italijanskoj modi, i odražavaju ličnost modela Panda. Automobil krasi upadljiva Caffè Italiano Brown boja, dostupna u mat, po prvi put u istoriji modela Panda, ili metalik verziji.

Paleta boja takođe obuhvata i Gelato White, Cinema Black i Colosseo Grey. Panda je automobil rekorder, a Panda Trussardi oboriće najnoviji rekord.
Po prvi put, znak partnera je postavljen na upečatljiv način, kako bi istakao vezu i vrednosti koje dele dva brenda.

Greyhound simbol nalazi se na vidljivom mestu na trećem bočnom prozoru, u sredini felni od legure i na bočnim ukrasima.
Tu su i drugi ekskluzivni stilski detalji, kao što su crne krovne šipke, poklopci retrovizora, 15-inčne felne i zaštita donje strane, koji karakterišu Cross karoseriju.

U unutrašnjosti, natpis Trussardi krasi jedinstvene patosnice i sigurnosne pojaseve, koji će inače biti protagonisti kampanje za predstavljanje novog modela Panda Trussardi. Ono što je takođe novo su umeci na tapacirungu vrata i smeđe melange tkanje na presvlakama koje reprodukuje logo Trussardi.

Strane sedišta u crnoj techno koži ukrašene su smeđim šavovima koji podsećaju na modernu haljinu.
Instrument tabla takođe ima novi izgled u boji Caffè Italiano Brown. Po prvi put u istoriji modela Panda, logo Trussardi je istaknut na upravljaču.

Jedna od najznačajnijih karakteristika je radio Uconnect Mobile sa podrškom za mobilne uređaje. Aplikacija „Panda Uconnect“ može da se koristi za povezivanje sa ugrađenim sistemom za informisanje i zabavu koji obuhvata tehnologiju Bluetooth 2.1, audio striming i funkciju prepoznavanja glasa, kao i očitavanje podataka putem uređaja USB i MP3.

Pored toga, aplikacija Panda Uconnect takođe sadrži uslugu „Pronađi moj auto“ da bi ste lakše pronašli svoj parkirani automobil i „Moj automobil“ za proveru parametara automobila, kao što su zakazani servis ili priručnik za automobil, kao i direktni pozivi službama za pomoć kupcima kompanije Fiat ili pomoći na putu.

Konačno, kada se aktivira, funkcija „Podsetnik za stvari“ podseća vozača da ne ostavlja stvari u automobilu nakon izlaska. Panda Trussardi nudi i „Samostalnu kočnicu za grad“, kao deo dodatne opreme, koja detektuje prepreke ispred automobila i automatski aktivira kočnice ako vozač ne interveniše ispod 30 km/h.

Panda je prvi automobil koji je ovu karakteristiku uveo u svoj segment.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde