Revolucionarni telefon koji staje u svaki džep

Kompanija Huawei je poznata baš po tome što brine o svojim korisnicima i uvek im donosi inovativna rešenja. Kao jedan od pionira u pogledu sklopivih telefona, u Huawei portfoliju uređaja se od skoro nalazi novi Huawei Mate Xs 2, ultra – moderan multifunkcionalni gedžet, i već poznati Huawei P50 Pocket, elegantan uređaj koji staje u svaki džep.

Kreiran da u isto vreme bude i telefon i tablet, sa svojim inovativnim Falcon Wing dizajnom je tu da podrži sve aktivnosti svojih korisnika. Sklopljen, Huawei Mate Xs 2 ima ekran od 6,5 inča, a kada se otvori ima 7,8 inča.

Glavni ekran od 6,9 inča i visoke rezolucije jasno prikazuje sve sadržaje koji su vam potrebni. Realistične boje i detalji fotografija uz Ultra Spectrum Image tehnologiju i kvalitet kamera telefona Huawei P50 Pocket su pravi pokazatelj da je ovo uređaj za one koji žele bez mnogo razmiljanja i u svakoj prilici da uz sebe imaju odličnog lifestyle saputnika.

U okviru HMS-a, možete sa AppGallery prodavnice skinuti GSpace aplikaciju. Ovim putem ćete na Huawei telefonima imati pristup svim neophodnim Google aplikacijama i servisima. Ova alatka će vam omogućiti rad i zabavu na sklopivim telefonima kompanije Huawei svakodnevno, uz Gmail, Instagram, Google Drive i mnoge druge dostupne aplikacije sa GSpace-a.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde