Popularni Hondini 2023. motocikli u novima bojama

Tri popularna evropska Hondina modela: NC750X, Forza 750 i NT1100 dobila su nove, uzbudljive boje za 2023. godinu.

Od kad je prvi put predstavljen, model NC750X je dugo bio favorit širom Evrope, zahvaljujući velikom obrtnom momentu i motoru sa dva cilindra koji štedi gorivo, opuštenom i prostranom položaju sedenja, amortizeru dugog hoda i osobenom avanturističkom stilu.

Sada, ovaj avanturista ima nov, svežiji izgled za 2023. godinu u kolornim opcijama Mat Jeans Blue Metallic, Pearl Deep Mud Gray i Candy Chromosphere Red. Mat Ballistic Black Metallic ostaje, sa novim grafitnim plastičnim delovima za dodatni ‘stelt’ izgled.

Model Forza 750 je ultimativni maksi skuter i nudi uzbudljivu vožnju i luksuzni komfor uz visoku tehnologiju. Prošle godine taj model je osvojio prestižnu Red Dot nagradu za izuzetan dizajn motocikla zahvaljujući elegantnom izgledu, sportskim performansama i izvanrednoj svestranosti.

Za 2023. proizvodnu godinu, Forza 750 će biti dostupna u tri sasvim nove, izuzetno moderne kolorne sheme: Mat Ballistic Black Metallic, Pearl Glare White i Iridium Gray Metallic, ali i u boji Mat Jeans Blue Metallic.

Pored toga, stigle su i nove boje za model NT1100, kome su vrhunske performanse, komfor, praktičnost i elegantan stil doneli prvo mesto u prodaji turing kategorije već u prvoj godini.

Tokom naredne godine NT1100 će biti dostupan u bojama Gunmetal Black Metallic, Matt Iridium Gray Metallic i Pearl Glare White.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde