TEST: HP Envy 13 (2019) – Odlične performanse, odlična cena

[vc_btn title=”Dobra vrednost za novac, Odličan ekran, Mogućnost igranja video igrica” style=”flat” shape=”square” color=”success” size=”sm” align=”left” i_type=”openiconic” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-plus” css=”.vc_custom_1489261042959{margin-left: 20px !important;}” button_block=”true” add_icon=”true”][vc_btn title=”Plastični trackpad, Nije nešto posebno snažniji od prošlogodišnjeg modela ” style=”flat” shape=”square” color=”danger” size=”sm” align=”left” i_type=”openiconic” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-minus” css=”.vc_custom_1489261031745{margin-left: 20px !important;}” button_block=”true” add_icon=”true”]

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Lepši, skuplji laptopovi kompanije Windows češće idu na „šminkanje“ nego oni jeftiniji.
Najjači modeli ne mogu sebi da priušte luksuz da deluje kao da tapkaju u mestu duže od pet minuta.

HP Envy 13 nije jedan od tih laptopova, doduše. On je za lestvicu niže, sasvim dobar za, kako bismo rekli, razumne ljude koji nisu spremni da izdvoje duplo više para za par stotina grama manju težinu i par milimetara manju debljinu.

Model Envy 13 za 2019. godinu veoma liči na model za 2018. godinu, a taj model je praktično blizanac modela za 2017. godinu.
Ali znate šta? Ovo je i dalje sjajan laptop koji uspeva da se nosi sa konkurencijom zahvaljujući poboljšanom procesoru kao i ekranu.

1
2
3
4
PREGLED RECENZIJE
TECH
LIFESTYLE
CENA
test-hp-envy-13-2019-odlicne-performanse-odlicna-cenaOvaj model se ne razlikuje mnogo od prošlogodišnje verzije, ako izuzmemo kvalitetniji ekran. Ali ovo je i dalje jedan od laptopova koji dobija tople preporuke, sa dosta snage i dobrim performansama po vrlo konkurentnoj ceni.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde