Uživate u muzici, bez posledica po vaš sluh

Nije tajna da se naše čulo sluha pogoršava s godinama. Bar je tako kod većine ljudi. Takva prirodna deterioracija znači da treba da štitimo naš sluh.

Međutim, to ne znači da treba da žrtvujemo lični audio užitak i u potpunosti izbegavamo nošenje slušalica. Tu na scenu stupa kompanija Puro Sound Labs.

Ova specijalizovana kompanija za pravljenje slušalica za decu, koje ne oštećuju sluh, je predstavila novi par slušalica za odrasle, koje su bezbedne po vaše čulo sluha, i zovu se PuroPro ANC slušalice.

PuroPro slušalice su sa aktivnim potiskivanjem buke, koje su namenjene odraslima, imaju minimalistički, elegantan dizajn kao i funkciju za ograničavanje jačine zvuka.

Jačina zvuka na ovim slušalicama je ograničena na 85 dB, ako ćete ih koristiti do 8 sati na dan, kao i na 95 dB za slušanje do 50 minuta na dan, u skladu sa preporukama SZO.

Pritom, ove slušalice sve ovo postižu bez pravljenja kompromisa po pitanju kvaliteta zvuka.

PuroPro slušalice koriste Puro Balanced Response Curve tehnologiju za koju tvrde da isporučuje „jasne, čiste vokale i ispunjujući, dinamični bas pogodan za sve muzičke žanrove“ dok vam tehnologija za digitalno smanjenje buke, sa dva podesiva nivoa aktivnog potiskivanja buke, omogućava da bez smetnji uživate u svojim omiljenim audio sadržajima, bilo da je u pitanju muzika ili podkast.

Ostale funkcije uključuju Bluetooth 5.0, sklopivi dizajn sa kutijom za prenos slušalica u istoj boji, do 28 sati slušanja sa aktivnim potiskivanjem buke (ili neverovatnih 32 sata bez potiskivanja buke), dve postavke ekvilajzera i čak 5 integrisanih mikrofona (4 za aktivno potiskivanje buke i 1 za komunikaciju).

Puro Sound Labs PuroPro ANC slušalice sa ograničenom jačinom zvuka koštaće 200 dolara i biće dostupne na sajtovima purosound.com i Amazon.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde