IFA 2019: Sennheiser predstavlja novu MOMENTUM Wireless porodicu slušalica

Treća generacija superiornog zvuka

Premijum linija Senheiser slušalica po imenu MOMENTUM ulazi u svoju treću generaciju. Kompanija je predstavila novu MOMENTUM Wireless liniju na IFA 2019 sajmu. Ove slušalice predstavljaju najnoviji dodatak legendarnoj porodici ovog proizvođača vrhunske audio opreme, i svakom momentu nude superioran zvuk, moderan dizajn, najsavremeniju tehnologiju i malčice ručnog majstorstva.

Zahvaljujući automatskoj funkciji za paljenje i gašenje kao i funkciji za pametno pauziranje, nove MOMENTUM Wireless slušalice uključuju se čim ih rasklopite i prepoznaju kada ih stavite ili skinete pa pauziraju i ponovo pokreću ono što slušate, omogućavajući nekompromitovano slušanje koje vam se prilagođava u otkucaju srca. Dizajnirane su da budu nenadmašno udobne za celodnevno slušanje, školjke i nosač školjki su presvučeni pravom ovčijom kožom i postavljeni mekim jastučićima.

Funkcije za aktivno blokiranje buke i transparentno slušanje omogućavaju korisnicima da uživaju u zvuku po svojim uslovima, tako što će ili blokirati spoljni svet ili će biti svesni svog okruženja. Glasovni asistent koji se aktivira jednim dodirom omogućava korisnicima da ostanu povezani i dok su u pokretu.

Nove Sennheiser MOMENTUM Wireless slušalice donose izvanredne zvučne performanse. Visokokvalitetni sistem zvučnika pokreću transduktori od 42 mm za balansirau dubinu i preciznost zvuka na nivou studijskog snimka. Ovakve besprekorne performanse omogućava Bluetooth 5 tehnologija i podrška za kodeke koji uključuju aptX, AAC i SBC, kao i aptX Low Latency za zvuk koji je savršeno sinhronizovan sa vizuelnim efektima na ekranu.

Bilo da korisnici uživaju u muzici, filmovima, podkastima ili jednostavno žele da fino podese doživljaj slušanja prema svom ukusu, moguće je personalizovati doživljaj slušanja pomoću integrisanog ekvilajzera kojim se upravlja preko prateće Smart Control aplikacije kompanije Sennheiser.
Bez obzira na to gde slušate muziku preko MOMENTUM Wireless slušalica, sa njima možete da se prilagodite svakom okruženju.

Kada ste u pokretu, sistem za aktivno blokiranje buke sa tri različita režima potiskuje spoljašnji svet. S druge strane, funkcija za transparentno slušanje omogućava korisnicima da uživaju u muzici a da istovremeno budu svesni zvukova koji dolaze iz njihovog okreuženja, što je savršeno za sredine u kojima je neophodno da se obrati više pažnje.

Kao i sve MOMENTUM slušalice, i modeli nove generacije donose sofisticiranu harmoniju forme i funkcionalnosti. Originalna ovčija koža na jastučićima i slajderi od nerđajućeg čelika odražavaju suptilan luksuz, a opet i funkcionalno unapređuju svako korišćenje. Koža na postavljenim jastučićima za uši i nosaču školjki je ultramekana za poboljšanu udobnost tokom nošenja, čak i tokom dugih sesija koje omogućava baterija koja traje čak 17 sati.

Jaki, a lagani slajderi od nerđajućeg čelika i pričvršćivači održavaju čistoću dizajna dok u isto vreme garantuju da će slušalice ostati dovoljno robusne za doživotno slušanje u pokretu. Sklopivi nosač slušalica omogućava da preklopite slušalice i odložite ih u njihovu stilizovanu kutiju.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde