Kako različiti trendovi utiču na dizajn pametnih telefona?

Modni i životni trendovi se iz godine u godinu menjaju, vršeći uticaj na različite industrije, među kojima je između ostalog i telekomunikaciona. Proizvođači pametnih telefona predstavljaju nove modele nekoliko puta godišnje, te nam omogućavaju da uticaj različitih trendova vidimo kako kroz unapređenja različitih funkcija, tako i kroz dizajn. Brend TECNO obraća veliku pažnju na dizajn i stilske, odnosno modne detalje koji se često predstavljaju kroz specijalne edicije određenih modela pametnih telefona.

Van granica običnog

Kada je dizajn telefona u pitanju, brend TECNO nastoji da isprati zahteve tržišta i ciljne grupe, pružajući korisnicima modele telefona čija kućišta, odnosno zadnji paneli, izgledaju pre svega unikatno. Imajući na umu brzinu kojom se trendovi menjaju, TECNO teži da postavi sopstvene trendove kada je reč o izgledu pametnih telefona.

Na ovogodišnjem sajmu pametnih telefona u Barseloni (Mobile World Congeress), predstavljena je specijalna tehnologija prikaza boja (Cameleon coloring technology) koja ima za cilj da svakom korisniku omogući da potpuno personalizuje svoj pametni telefon. Kameleon tehnologija će omogućiti interakciju između eksterijera i samog telefona, stvarajući spontane i aktivne nijanse boja na osnovu performansi baterije, aplikacija koje su pokrenute, temperature vazduha, muzike koja se reprodukuje, i drugih uticaja. Zahvaljujući ovoj tehnologiji korisnici uvek mogu da imaju različitu boju telefona.

Saradnja sa velikim svetskim brendovima

Londonska nedelja mode je održana pre nekoliko meseci, a brend TECNO je tom prilikom ostvario partnerstvo sa jednim od najvećih brend imena u modnoj industriji – VOGUE magazinom. Iako je reč o modnom brendu, TECNO se odlučio da ova saradnja bude namenjena ne samo prikazu dizajna njihovog najnovijeg pametnog telefona, već i direktnom prikazu mogućnosti kamere.

Zvezda Londonske nedelje mode je, pored brojnih poznatih ličnosti, bio i TECNO CAMON 20 Premier 5G pametni telefon. Tokom trajanja nedelje mode, specijalizovani modni fotograf je iskoristio jedinstvene karakteristike ovog pametnog telefona kako bi zabeležio stil i emocije u pokretu.

 

Jedno od poslednjih dizajnerskih dostignuća brenda TECNO ogleda se kroz specijalno izdanje SPARK 10 serije, čiji je model Spark 10 Magic Skin osvojio simpatije korisnika širom sveta.

Urban i moderan dizajn ovog telefona upotpunjen je ekološkim materijalima koji su korišćeni za izradu zadnjeg panela. Na taj način, korisnicima je omogućeno da uživaju u jedinstvenom izgledu, prijatnoj teksturi, ali i praktičnom održavanju – budući da su materijali od kojih je kućište izrađeno otporni na mrlje i otiske prstiju.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Samsung i Mastercard rade na platnoj kartici sa...

Samsung je udružio snage sa Mastercardom na izradi...

Neverovatna tehnologija koja stoji iza Magic4 Pro telefona

Globalni tehnološki brend HONOR, čiji je flegšip model...

Ova mobilna aplikacija opaža kada korisnik dobije moždani...

Nova aplikacija bi uskoro mogla da opaža simptome...

Ukoliko koristite bankomat NE BRINITE!

Prema Kaspersky Security Network statistici, u periodu od...

Tableti za mališane u dečijoj bolnici i osnovnim...

Kompanija Huawei Technologies donirala je tablete u vrednosti...

Digitalne nuspojave pandemije!

Sredinom marta prošle godine, Svetska zdravstvena organizacija je...

Jedna od najvećih luka na svetu dobija digitalnog...

U Tjenđinu, jednom od najvećih gradova u Kini,...

Microsoft je objavio Office 2019 za Windows i...

Ovaj apdejt je kreiran za firme i korisnike...

Kinezi su lansirali prvi 6G satelit u orbitu

U Kini je lansiran satelit koji će poslužiti...

Šest načina kako da udišete svež vazduh u...

Pojava nevidljivog neprijatelja, tj. koronavirusa koji nam se...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
Modni i životni trendovi se iz godine u godinu menjaju, vršeći uticaj na različite industrije, među kojima je između ostalog i telekomunikaciona. Proizvođači pametnih telefona predstavljaju nove modele nekoliko puta godišnje, te nam omogućavaju da uticaj različitih trendova vidimo kako kroz unapređenja različitih funkcija, tako i kroz dizajn. Brend TECNO obraća veliku pažnju na dizajn i stilske, odnosno modne detalje koji se često predstavljaju kroz specijalne edicije određenih modela pametnih telefona.

Van granica običnog

Kada je dizajn telefona u pitanju, brend TECNO nastoji da isprati zahteve tržišta i ciljne grupe, pružajući korisnicima modele telefona čija kućišta, odnosno zadnji paneli, izgledaju pre svega unikatno. Imajući na umu brzinu kojom se trendovi menjaju, TECNO teži da postavi sopstvene trendove kada je reč o izgledu pametnih telefona. Na ovogodišnjem sajmu pametnih telefona u Barseloni (Mobile World Congeress), predstavljena je specijalna tehnologija prikaza boja (Cameleon coloring technology) koja ima za cilj da svakom korisniku omogući da potpuno personalizuje svoj pametni telefon. Kameleon tehnologija će omogućiti interakciju između eksterijera i samog telefona, stvarajući spontane i aktivne nijanse boja na osnovu performansi baterije, aplikacija koje su pokrenute, temperature vazduha, muzike koja se reprodukuje, i drugih uticaja. Zahvaljujući ovoj tehnologiji korisnici uvek mogu da imaju različitu boju telefona.

Saradnja sa velikim svetskim brendovima

Londonska nedelja mode je održana pre nekoliko meseci, a brend TECNO je tom prilikom ostvario partnerstvo sa jednim od najvećih brend imena u modnoj industriji – VOGUE magazinom. Iako je reč o modnom brendu, TECNO se odlučio da ova saradnja bude namenjena ne samo prikazu dizajna njihovog najnovijeg pametnog telefona, već i direktnom prikazu mogućnosti kamere. Zvezda Londonske nedelje mode je, pored brojnih poznatih ličnosti, bio i TECNO CAMON 20 Premier 5G pametni telefon. Tokom trajanja nedelje mode, specijalizovani modni fotograf je iskoristio jedinstvene karakteristike ovog pametnog telefona kako bi zabeležio stil i emocije u pokretu.   Jedno od poslednjih dizajnerskih dostignuća brenda TECNO ogleda se kroz specijalno izdanje SPARK 10 serije, čiji je model Spark 10 Magic Skin osvojio simpatije korisnika širom sveta. Urban i moderan dizajn ovog telefona upotpunjen je ekološkim materijalima koji su korišćeni za izradu zadnjeg panela. Na taj način, korisnicima je omogućeno da uživaju u jedinstvenom izgledu, prijatnoj teksturi, ali i praktičnom održavanju – budući da su materijali od kojih je kućište izrađeno otporni na mrlje i otiske prstiju.