Kako različiti trendovi utiču na dizajn pametnih telefona?

Modni i životni trendovi se iz godine u godinu menjaju, vršeći uticaj na različite industrije, među kojima je između ostalog i telekomunikaciona. Proizvođači pametnih telefona predstavljaju nove modele nekoliko puta godišnje, te nam omogućavaju da uticaj različitih trendova vidimo kako kroz unapređenja različitih funkcija, tako i kroz dizajn. Brend TECNO obraća veliku pažnju na dizajn i stilske, odnosno modne detalje koji se često predstavljaju kroz specijalne edicije određenih modela pametnih telefona.

Van granica običnog

Kada je dizajn telefona u pitanju, brend TECNO nastoji da isprati zahteve tržišta i ciljne grupe, pružajući korisnicima modele telefona čija kućišta, odnosno zadnji paneli, izgledaju pre svega unikatno. Imajući na umu brzinu kojom se trendovi menjaju, TECNO teži da postavi sopstvene trendove kada je reč o izgledu pametnih telefona.

Na ovogodišnjem sajmu pametnih telefona u Barseloni (Mobile World Congeress), predstavljena je specijalna tehnologija prikaza boja (Cameleon coloring technology) koja ima za cilj da svakom korisniku omogući da potpuno personalizuje svoj pametni telefon. Kameleon tehnologija će omogućiti interakciju između eksterijera i samog telefona, stvarajući spontane i aktivne nijanse boja na osnovu performansi baterije, aplikacija koje su pokrenute, temperature vazduha, muzike koja se reprodukuje, i drugih uticaja. Zahvaljujući ovoj tehnologiji korisnici uvek mogu da imaju različitu boju telefona.

Saradnja sa velikim svetskim brendovima

Londonska nedelja mode je održana pre nekoliko meseci, a brend TECNO je tom prilikom ostvario partnerstvo sa jednim od najvećih brend imena u modnoj industriji – VOGUE magazinom. Iako je reč o modnom brendu, TECNO se odlučio da ova saradnja bude namenjena ne samo prikazu dizajna njihovog najnovijeg pametnog telefona, već i direktnom prikazu mogućnosti kamere.

Zvezda Londonske nedelje mode je, pored brojnih poznatih ličnosti, bio i TECNO CAMON 20 Premier 5G pametni telefon. Tokom trajanja nedelje mode, specijalizovani modni fotograf je iskoristio jedinstvene karakteristike ovog pametnog telefona kako bi zabeležio stil i emocije u pokretu.

 

Jedno od poslednjih dizajnerskih dostignuća brenda TECNO ogleda se kroz specijalno izdanje SPARK 10 serije, čiji je model Spark 10 Magic Skin osvojio simpatije korisnika širom sveta.

Urban i moderan dizajn ovog telefona upotpunjen je ekološkim materijalima koji su korišćeni za izradu zadnjeg panela. Na taj način, korisnicima je omogućeno da uživaju u jedinstvenom izgledu, prijatnoj teksturi, ali i praktičnom održavanju – budući da su materijali od kojih je kućište izrađeno otporni na mrlje i otiske prstiju.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Kako koristiti ChatGPT da poboljšate celokupni...

Od trenutka kada je lansiran u novembru 2022. godine, ChatGPT je postao poznato ime. Ono što...

Zaboravite na solarni panel, dolaze kišni...

U potencijalnom preokretu u prikupljanju energije, istraživači su pronašli način da uhvate, skladište i iskoriste električnu...

AI influenserka koja ne postoji: Pratioci...

Milla Sofia je influencerka generisana veštačkom inteligencijom čije izazovne fotografije na Twitteru i TikToku zarađuju hiljade...

Zašto plaćati fotografa?: Z Generacija oduševljena...

Generacija Z koristi aplikaciju Remini koja koristi veštačku inteligenciju (AI) da pretvori njihove selfije u profesionalne...

Uskoro nam stiže poboljšano bežično punjenje...

Smartfoni su postali neizostavni deo naših života, oni su naš uređaj za komunikaciju, personalni kompjuter i...

GoChess odigrava poteze onlajn protivnika na...

Šahovski početnici kao i iskusni veterani mogu imati problem da pronađu ljude sličnog nivoa šahovskog znanja...

Top 5: korisnih Android aplikacija koje...

Svaki Android telefon dolazi sa paketom aplikacija koje pomažu kod obavljanja najrazličitijih zadataka. Većina telefona dolazi...

Japan će pokušati da prikuplja solarnu...

Japan i svemirska agencija ove zemlje po imenu JAXA već decenijama pokušavaju da šalju solarnu energiju...

Najbrža grafenska eksterna baterija na svetu...

Srećom po nas, eksterne baterije su doživele značajan napredak, a to se najbolje može videti po...

Mercedes ubacuje ChatGPT u svoje automobile

Mercedes-Benz i Microsoft su se dogovorili da ubace ChatGPT u Mercedes-Benz automobile u Sjedinjenim Američkim Državama....
Modni i životni trendovi se iz godine u godinu menjaju, vršeći uticaj na različite industrije, među kojima je između ostalog i telekomunikaciona. Proizvođači pametnih telefona predstavljaju nove modele nekoliko puta godišnje, te nam omogućavaju da uticaj različitih trendova vidimo kako kroz unapređenja različitih funkcija, tako i kroz dizajn. Brend TECNO obraća veliku pažnju na dizajn i stilske, odnosno modne detalje koji se često predstavljaju kroz specijalne edicije određenih modela pametnih telefona.

Van granica običnog

Kada je dizajn telefona u pitanju, brend TECNO nastoji da isprati zahteve tržišta i ciljne grupe, pružajući korisnicima modele telefona čija kućišta, odnosno zadnji paneli, izgledaju pre svega unikatno. Imajući na umu brzinu kojom se trendovi menjaju, TECNO teži da postavi sopstvene trendove kada je reč o izgledu pametnih telefona. Na ovogodišnjem sajmu pametnih telefona u Barseloni (Mobile World Congeress), predstavljena je specijalna tehnologija prikaza boja (Cameleon coloring technology) koja ima za cilj da svakom korisniku omogući da potpuno personalizuje svoj pametni telefon. Kameleon tehnologija će omogućiti interakciju između eksterijera i samog telefona, stvarajući spontane i aktivne nijanse boja na osnovu performansi baterije, aplikacija koje su pokrenute, temperature vazduha, muzike koja se reprodukuje, i drugih uticaja. Zahvaljujući ovoj tehnologiji korisnici uvek mogu da imaju različitu boju telefona.

Saradnja sa velikim svetskim brendovima

Londonska nedelja mode je održana pre nekoliko meseci, a brend TECNO je tom prilikom ostvario partnerstvo sa jednim od najvećih brend imena u modnoj industriji – VOGUE magazinom. Iako je reč o modnom brendu, TECNO se odlučio da ova saradnja bude namenjena ne samo prikazu dizajna njihovog najnovijeg pametnog telefona, već i direktnom prikazu mogućnosti kamere. Zvezda Londonske nedelje mode je, pored brojnih poznatih ličnosti, bio i TECNO CAMON 20 Premier 5G pametni telefon. Tokom trajanja nedelje mode, specijalizovani modni fotograf je iskoristio jedinstvene karakteristike ovog pametnog telefona kako bi zabeležio stil i emocije u pokretu.   Jedno od poslednjih dizajnerskih dostignuća brenda TECNO ogleda se kroz specijalno izdanje SPARK 10 serije, čiji je model Spark 10 Magic Skin osvojio simpatije korisnika širom sveta. Urban i moderan dizajn ovog telefona upotpunjen je ekološkim materijalima koji su korišćeni za izradu zadnjeg panela. Na taj način, korisnicima je omogućeno da uživaju u jedinstvenom izgledu, prijatnoj teksturi, ali i praktičnom održavanju – budući da su materijali od kojih je kućište izrađeno otporni na mrlje i otiske prstiju.