Aplikacija Pedometer++ je obavezna za sve ljude koji vole da šetaju

Da li i vi imate onaj problem kada želite da odete u šetnju u prirodi i odaberete lepu rutu koju ste našli na vašoj omiljenoj aplikaciji, ali ne želite da se bakćete sa svim notifikacijama i podsetnicima za čuvanje rute koje aplikacija šalje nakon šetnje? Ili vam je jednostavno dosta GPS aplikacija koje se non-stop resetuju, pa morate ponovo da podešavate sve parametre. Pedometer++ je možda najjednostavnija aplikacija za brojanje koraka dostupna na iPhone i Apple Watch uređajima, a sada je ažurirana i promeniće način na koji koristite tehnologiju u prirodi ili po gradu.

Iako aplikacije kao što su Strava ili čak Google Maps prate neke aspekte fizičke aktivnosti, Pedometer++ je jednostavniji za korišćenje od ovih aplikacija i nudi više funkcija za posvećene šetače, uključujući detaljnu analiziku, postavljanje ciljeva i tagovanje fotografija sa vaših šetnji na tačnim mestima na mapi.

Pedometer++ sada nudi mape kako za iPhone tako i za Apple Watch, i to ne statične, već fensi mape. Među nekoliko novih funkcija (praćenje treninga bez sata i podrška za Live Activities na telefonu iPhone 14 Pro, na primer), nova verzija aplikacije vam sada omogućava da učitate sopstvene GPX fajlove. GPX fajlovi su kao PDF-ovi za GPS aplikacije tj. prilično univerzalni format fajlova za deljenje ruta.

Jedna prednost kod korišženja GPS pronalazača ruta je to što su često precizniji od kompleksnih aplikacija. To je zato što se kompleksne aplikacije često oslanjaju na mnogo izvora podataka koji ponekad mogu biti neprecizni. S druge strane, GPS pronalazači ruta se oslanjaju isključivo na satelitske podatke, što je dosta pouzdanije. Kada koristite jednostavni GPS pronalazač ruta, uštedećete i bateriju na telefonu. Kompleksne aplikacije troše dosta energije i mogu brzo da vam isprazne bateriju, pa ako planirate celodnevni izlet, vodite računa da imate dovoljno baterije. Obični GPS pronalazač ruta nije veliko opterećenje za bateriju telefona.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde