TEST: Asus Zenbook Flip UX362 – Laptop za poneti

Ima mnogo razloga zašto je Zenbook Flip UX362 odličan „2 u 1“ laptop. Ultrakompaktna površina koju zauzima ovaj laptop je definitivno ono što odskače. Ovaj laptop je manji od svih drugih konkurenata na tržištu, a da pritom nije žrtvovana funkcionalnost, karakteristike ili performanse. Dosta prigušeno osvetljenje ekrana, prilično ograničen broj ulaza i izlaza ili blago pištanje kalema bi moglo neke ljude da natera da se okrenu konkurenciji. U nastavku pročitajte detaljnije utiske.

[vc_btn title=”Mala veličina, sa tankim okvirima kućišta oko ekrana i malo praznog prostora na donjem delu, jednostavan izgled, solidna građa i vrlo dobra izrada, dobra tastatura i touchpad, kvalitetan ekran, solidne performanse, dobri zvučnici” style=”flat” shape=”square” color=”success” size=”sm” align=”left” i_type=”openiconic” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-plus” css=”.vc_custom_1489261042959{margin-left: 20px !important;}” button_block=”true” add_icon=”true”][vc_btn title=”prigušen i sjajan ekran, težak za korišćenje u svetlom okruženju, ventilator uvek aktivan, ali tih, i malo elektronske buke” style=”flat” shape=”square” color=”danger” size=”sm” align=”left” i_type=”openiconic” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-minus” css=”.vc_custom_1489261031745{margin-left: 20px !important;}” button_block=”true” add_icon=”true”]

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Kao što se da zaključiti iz imena, ako ste upoznati sa nomenklaturom Asus laptopova, ovo je premijum „2 u 1“ konvertibilni laptop sa ekranom koji može da se rotira 360 stepeni, napravljen na Intelovoj najnovijoj Whiskey Lake hardverskoj platformi.

Model Flip UX362FA međutim predstavlja značajno poboljšanje u odnosu na prethodne generacije, sa manjom površinom koju zauzima, tanjim okvirom kućišta oko ekrana, prijatnijom tastaturom sa pozadinskim osvetljenjem i redizajniranim kućištem koje bi trebalo da donese bolju ergonomiju i hlađenje.

1
2
3
4
5
PREGLED RECENZIJE
TECH
LIFESTYLE
CENA
test-asus-zenbook-flip-ux362-laptop-za-ponetiBez kompromisa po pitanju performansi i udobnosti u radu, UX362 je tu radi vašeg zadovoljstva.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde