HONOR zvanično potvrdio još jedan vodeći pametni telefon u saradnji sa Porsche dizajnom

Wallpaper je nedavno objavio intervju sa Juanom, glavnim dizajnerom u kompaniji HONOR i Karstenom Monerjanom, direktorom dizajna u Porsche Lifestyle Grupi, istražujući strateško partnerstvo i najnovije inovacije na PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR telefonu.

Tokom razgovora, otkrivene su ključne informacije o pomenutom uređaju, uključujući i prve skice dizajna, kao i potvrda drugog Porsche dizajn uređaja sa dodatnim inovacijama, raznolikost boja i inspiraciju klasičnim Porsche dizajnom.

U nastavku otkrivamo detaljnije informacije o benefitima ovog telefona, dok ceo intervju možete pronaći putem sledećeg linka: Porsche Design Honor Magic V2 RSR pushes the boundaries for foldable phones

PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR

Karsten Monerjan naglašava ključnu ulogu traženja partnera sa zajedničkim vrednostima i ciljevima. Obe kompanije dele viziju postizanja izuzetnih i inovativnih proizvoda koji postavljaju nove standarde u industriji. Juan, glavni dizajner u kompaniji HONOR, naglašava značaj saradnje, naglašavajući Porsche dizajn kao optimalnog partnera za kreiranje novih i inspirativnih proizvoda.

PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSRPorsche Design, kao ekskluzivni brend, teži oživljavanju jedinstvenog Porsche duha i vrednosti, dok se HONOR afirmisao kao ključni igrač u industriji pametnih telefona. Ovo partnerstvo donosi kolektivne inovacije korisnicima širom sveta.

Monerjan naglašava analogiju između luksuznih Porsche automobila i novog telefona, ističući važnost stvaranja proizvoda koji izaziva zadovoljstvo korisnika. Obe kompanije se trude da pronađu najnovije tehnologije, materijale i korisničke interfejse kako bi osigurali vrhunski doživljaj.

Partnerstvo između kompanija HONOR i Porsche dizajna, ne samo da obuhvata fizički oblik uređaja, već i oblikovanje korisničkog interfejsa. Porsche Design tim je dao doprinos detaljima kao što su „live” pozadine i animacije inspirisane Porsche automobilima, dodatno produbljujući sinergiju između ova dva brenda.

Porsche Design HONOR Magic V2 RSR

Pametni telefon, koji je najavljen kao još jedan vodeći uređaj u asortimanu kompanije HONOR, obećava nastavak inovacija u saradnji sa Porsche dizajnom. Partnerstvo teži stvaranju proizvoda koji se ističu i pružaju jedinstveno iskustvo korisnicima, postavljajući nove standarde u industriji pametnih telefona.

Kompanija HONOR, globalni lider u tehnološkoj industriji, potvrdila je svoje prisustvo na MWC 2024, gde će predstaviti svoju najnoviju seriju vrhunskih pametnih telefona – HONOR Magic V2 RSR i HONOR Magic6. Za više detalja sa MWC sajma 2024, pratite: HONOR MWC 2024

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Mastercard unapređuje borbu protiv prevara zahvaljujući...

Više nego ikada ranije, prevaranti na internetu pokušavaju da zloupotrebe tehnologije kao što je AI. Prema...

Prenosivi frižider Bluetti je prvi takve...

Bluetti inovacijom korak po korak ulazi u budućnost. Rezervno skladištenje energije je ono čime se bavi,...

Bose se udružuje sa Kithom kako...

Bose je predstavio potpuno nove Ultra Open Earbuds. Prvo ih puštaju u prodaju sa modnim trgovcem,...

Suunto proširuje svoj asortiman sportskih slušalica...

Slušalice koje koriste koštanu provodljivost mogu raditi na temperaturama do -20 stepeni Celzijusa. Suunto Sonic je lagana...

Circle to Search na Galaxy S24...

Fenomenalni Samsung Galaxy S24 Ultra, predstavnik nove Galaxy S24 serije, predstavlja pravi zaokret u svetu tehnologije....

Novi Spark 20 – Sjajna kombinacija...

TECNO sa ponosom objavljuje dolazak još jedne inovacije - Spark 20! Ovaj uređaj predstavlja vrhunac tehnološke...

TEST: Samsung Galaxy A55 – Čvršći,...

Nakon što su lansirani glavni proizvodi za ovu godinu, Samsung je okrenuo pažnju ka srednjoj klasi...

TEST: Samsung Galaxy Fit3 – Fitnes...

Samsung ne proizvodi samo vrhunske pametne satove na Wear OS-u, već ima i pristupačne opcije, poput...

Prednosti prelaska na preklopni telefon, prema...

Ako ste dovoljno stari da se sećate korištenja preklopnog telefona za pozive, slanje poruka i slikanje,...

Nothing Phone (2a): Novi budžetski standard

Nothing je došao daleko. Postao je nešto. Zapravo, to nije samo nešto. To je nešto puta...
Wallpaper je nedavno objavio intervju sa Juanom, glavnim dizajnerom u kompaniji HONOR i Karstenom Monerjanom, direktorom dizajna u Porsche Lifestyle Grupi, istražujući strateško partnerstvo i najnovije inovacije na PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR telefonu. Tokom razgovora, otkrivene su ključne informacije o pomenutom uređaju, uključujući i prve skice dizajna, kao i potvrda drugog Porsche dizajn uređaja sa dodatnim inovacijama, raznolikost boja i inspiraciju klasičnim Porsche dizajnom. U nastavku otkrivamo detaljnije informacije o benefitima ovog telefona, dok ceo intervju možete pronaći putem sledećeg linka: Porsche Design Honor Magic V2 RSR pushes the boundaries for foldable phones PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR Karsten Monerjan naglašava ključnu ulogu traženja partnera sa zajedničkim vrednostima i ciljevima. Obe kompanije dele viziju postizanja izuzetnih i inovativnih proizvoda koji postavljaju nove standarde u industriji. Juan, glavni dizajner u kompaniji HONOR, naglašava značaj saradnje, naglašavajući Porsche dizajn kao optimalnog partnera za kreiranje novih i inspirativnih proizvoda. PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSRPorsche Design, kao ekskluzivni brend, teži oživljavanju jedinstvenog Porsche duha i vrednosti, dok se HONOR afirmisao kao ključni igrač u industriji pametnih telefona. Ovo partnerstvo donosi kolektivne inovacije korisnicima širom sveta. Monerjan naglašava analogiju između luksuznih Porsche automobila i novog telefona, ističući važnost stvaranja proizvoda koji izaziva zadovoljstvo korisnika. Obe kompanije se trude da pronađu najnovije tehnologije, materijale i korisničke interfejse kako bi osigurali vrhunski doživljaj. Partnerstvo između kompanija HONOR i Porsche dizajna, ne samo da obuhvata fizički oblik uređaja, već i oblikovanje korisničkog interfejsa. Porsche Design tim je dao doprinos detaljima kao što su „live” pozadine i animacije inspirisane Porsche automobilima, dodatno produbljujući sinergiju između ova dva brenda.

Porsche Design HONOR Magic V2 RSR

Pametni telefon, koji je najavljen kao još jedan vodeći uređaj u asortimanu kompanije HONOR, obećava nastavak inovacija u saradnji sa Porsche dizajnom. Partnerstvo teži stvaranju proizvoda koji se ističu i pružaju jedinstveno iskustvo korisnicima, postavljajući nove standarde u industriji pametnih telefona. Kompanija HONOR, globalni lider u tehnološkoj industriji, potvrdila je svoje prisustvo na MWC 2024, gde će predstaviti svoju najnoviju seriju vrhunskih pametnih telefona – HONOR Magic V2 RSR i HONOR Magic6. Za više detalja sa MWC sajma 2024, pratite: HONOR MWC 2024