Roofnest krovni šator – Sandpiper

Sandpiper je savršeni šator za ljubitelje sportskih aktivnosti koji vole da nose svoje igračke kada idu na kampovanje. Na ugrađenom aluminijumskom nosaču možete da nosite 45 kg opreme kada je šator zatvoren i 22,5 kg opreme kada je otvoren.

LAKO SE INSTALIRA NA SVE VRSTE AUTOMOBILA, PIKAPA I TERENACA.
Naš univerzalni sistem za montiranje omogućava vam da lako montirate Roofnest šator na bilo koji krovni nosač, slično kao nosač za bicikle ili krovnu kutiju.

PODIŽE SE DOK TREPNETE. 
Pouzdane hidrauličke opruge podignu šator čim ga odvežete i malo gurnete. Nakon što parkirate auto, možete se prepustiti odmaranju u vašem Roofnest šatoru za manje od minut vremena.

DRŽITE POSTELJINU U ŠATORU! 
U Roofnest šatoru ima dovoljno mesta da u njega spakujete svu vašu posteljinu, tako da vam je posteljina uvek spremna, a pritom štedite prostor u automobilu.

AERODINAMIČNI OBLIK ŠTEDI GORIVO:
Roofnest krovni šator ima nizak profil (nešto ispod 30 cm u najvišoj tački) i ima aerodinamičan oblik kako bi se smanjila buka u toku vožnje a i potrošnja goriva.

VODOOTPORAN I IZDRŽLJIV 
Sa hidrauličnim oprugama od nerđajućeg čelika, nepromočivim gornjim delom od ABS fiberglasa i stranicama od vodootpornog platna biće vam toplo i suvo unutar vašeg Roofnest šatora tokom mnogo godina bezbrižnog korišćenja.

CENA: 2.795,00 $

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde