IFA 2022: Premijum robot prečišćivač vazduha koji spaja performanse, praktičnost i dizajn

On ne samo da filtrira i dezinfikuje vazduh, već – zahvaljujući najsavremenijoj Ecovacs tehnologiji – takođe i motri na kvalitet vazduha u svakom trenutku. Takođe koristi i veštačku inteligenciju koja mu omogućava mobilnost, a njime možete sa lakoćom upravljati u svim sobama preko YIKO glasovnog asistenta ili Ecovacs Home aplikacije. Ovaj robot je pažljivo dizajniran da se uklopi u svaki enterijer, a pored toga može i da pušta vašu omiljenu plej listu dok radi po kući.

Moćni sistem upravljanja vazduhom na modelu Airbot Z1 isporučuje čist vazduh tako što uklanja bakterije i formaldehide putem naprednog sistema za prečišćavanje vazduha sa stopom isporuke čistog vazduha (CADR) od 659 m³/h i HEPA H13 filtracijom. Integrisani modul za UV dezinfekciju čisti do 99,9% od tri vrste bakterija i virusa za dodatnu zaštitu.

Ovlaživač vazduha koji ne pravi izmaglicu i osveživač vazduha kreiraju komforniju klimu u zatvorenom sa stabilnim nivoom vlažnosti vazduha. Rezervoar od 2 litre se lako puni vodom kako bi se obezbedila optimalna klima u zatvorenom tokom celog dana. Pored toga, filter za ovlaživanje se lako skida a rezervoar se lako čisti, kako bi se sprečilo gomilanje bakterija u njemu.

Ovaj mobilni i bežični robot za prečišćivanje vazduha meri i optimizuje temperaturu, vlažnost i kvalitet vazduha u realnom vremenu zahvaljujući vrlo preciznom VOC senzoru za isparljiva organska jedinjenja. Robot se takođe može povezati na Monitor kvaliteta vazduha za još precizniji prikaz kvaliteta vazduha.

Zahvaljujući starlight HD kameri od 960P ovaj robot takođe isporučuje jasnu sliku u svakom trenutku, omogućavajući vam da nadzirete svoj dom iz daljine, a kada se upari sa Ecovacs Home aplikacijom, može i da prikaže 3D sliku vašeg doma.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde