SAMSUNG Galaxy S20 Galaxy Z Flip

Kompanija Samsung Electronics je danas predstavila Galaxy S20 novu seriju flegšip uređaja i Galaxy Z Flip – novi savitljivi pametni telefon koji će promeniti način na koji doživljavamo mobilne uređaje.

Galaxy S20 dolazi sa potpuno novim dizajnom kamere, kombinujući veštačku inteligenciju sa najvećim Samsung senzorom do sada za fotografije savršenog kvaliteta.

Galaxy Z Flip napravljen od inovativnog, savitljivog stakla, doslovno preispituje zakone fizike, budući da se njegov displej od 6.7 inča jednim pokretom sklapa u moderan i kompaktan oblik, dovoljno mali da stane u dlan jedne ruke.

Zahvaljujući gotovo nevidljivoj šarci i specijalno dizajniranom korisničkom iskustvu, Z Flip pruža korisnicima nove načine na koje će oni stvarati, deliti i doživljavati sadržaje.

„Ulaskom u novu deceniju, 5G tehnologija će potpuno promeniti način na koji komuniciramo i doživljavamo svet oko sebe”, rekao je Dr. TM Roh, predsednik i direktor odeljenja za mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics. „Budući da sva tri modela nove serije, Galaxy S20, S20+ i S20 Ultra, dolaze sa podrškom za 5G mrežu, Samsung svojim korisnicima pruža uređaje sledeće generacije koji će transformisati živote ljudi. Uz neverovatnu kameru na bazi veštačke inteligencije, korisnici će moći da verodostojno zabeleže svoje doživljaje i povežu se sa svojim voljenima još lakše.”

„Ogromno uzbuđenje i zainteresovanost korisnika za Galaxy Fold, dali su nam vetar u leđa i hrabrost da odemo korak dalje – ka novom Galaxy Z Flip modelu. Želimo da iz temelja izgradimo kategoriju savitljivih telefona, nudeći korisnicima inovativne oblike, novi displej i, što je najvažnije, potpuno novu vrstu mobilnog iskustva“, rekao je Dr. TM Roh, predsednik i direktor odeljenja za mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics.

Danas više nego ikada ranije snimamo svoju svakodnevicu i beležimo trenutke uz pomoć pametnih telefona – i zato je kamera najvažnija stavka za korisnike koji kupuju novi pametni telefon.

Dizajniran da odgovori na sve naše zahteve, Galaxy S20 predstavlja potpuno novi sistem kamere na bazi veštačke inteligencije, sa najvećim senzorom do sada, kako bi izvukao najbolje iz svake fotografije i svakog trenutka.

Uz veći senzor na Galaxy S20 seriji, rezolucija kamere je značajno povećana, što rezultira u više detalja i dodatnoj fleksibilnosti za uređivanje, isecanje i zumiranje snimaka. S20 i S20+ dolaze sa kamerom od 64MP, dok S20 Ultra ima kameru od 108 MP.

Kompaktan, moderan dizajn stvoren je za one koji tehnologiju vide kao način da izraze svoj stil, a svi noviteti koji odlikuju Galaxy Z Flip im to i omogućuju.

Galaxy Z Flip može doslovno sam da stoji, omogućavajući snimanje i fotografisanje u pokretu – od grupnih fotografija sa tajmerom, do živopisnih noćnih snimaka, i to bez upotrebe blica.

Kreiranje sadržaja za društvene mreže znatno je olakšano, zahvaljujući snimanju video zapisa u razmeri 16:9, iz različitih uglova, bez upotrebe ruku ili stativa.
Dovoljno je samo otvoriti telefon i staviti ga na ravnu površinu.

Najbezbedniji uređaj koji je Samsung ikada napravio, Galaxy S20 zaštićen je Knox sistemom – vodećom platformom za bezbednost mobilnih uređaja, koja telefon štiti od čipa, sve do softverskog nivoa. Galaxy S20 ima i novi, bezbedni procesor, pod nazivom Guardian Chip, koji štiti od napada na bazi hardvera.

Inteligentna i velika baterija novog telefona dolazi sa brzim punjačem od 25W, dok Ultra model dolazi i sa super brzim punjačem od čak 45W.
Uz Galaxy S20 korisnici mogu iskusiti i najjednostavniji, najintuitivniji Samsung interfejs One UI 2.

Dodatno, uz Samsung Galaxy Buds+, omiljena muzika i podcast sadržaji biće dostupniji nego ikad.

S obzirom na to da pripada Galaxy porodici uređaja, Z Flip donosi sve benefite ovog ekosistema, ali u potpuno novom obliku. Odlikuju ga dobro poznate, vrhunske performanse i mogućnosti, koje se odnose na kameru, displej, bateriju, sigurnost, kao i usluge Samsung Health, Samsung Pay, Samsung Knox i mnoge druge.

Ovaj pametni telefon karakteriše optimizovani sistem sa dvostrukom baterijom koji omogućava više energije, bez zauzimanja dodatnog prostora.
Uz bežično brzo punjenje, punjenje putem kabla, ili specijalnu opciju Wireless PowerShare.

Od 13. marta 2020. godine modeli iz Galaxy S20 serije biće dostupni po cenama od 111.990 RSD za S20, 123.990 RSD za S20+ i 166.990 RSD za S20 Ultra.

Na domaćem tržištu modeli će biti dostupni u različitim, klasičnim bojama: Galaxy S20: kosmičko siva, nebesko plava, nebesko roze, Galaxy S20+: kosmičko siva, nebesko plava, kosmičko crna, Galaxy S20 Ultra: kosmičko siva, kosmičko crna.

Galaxy Z Flip će od 14. februara 2020. godine, za početak biti dostupan u 12 zemalja, uključujući Sjedinjene Američke Države i Koreju, i to u bojama Ogledalo ljubičasta i Ogledalo crna. Nakon toga, Galaxy Z Flip biće predstavljen i u Ogledalo zlatnoj nijansi, na odabranim tržištima.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde