Herkules među mobilnim telefonima

Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, prikazala je test izdržljivosti za svoj prvi robusni telefon – Nokia 800 Tough, prikazujući najbolje karakteristike ovog ultimativnog modela koji je namenjen da izdrži i najzahtevnije uslove.

Ovom prilikom prikazani su i uređaji Nokia 7.2 i Nokia 6.2 koji unapređuju iskustva fanova u Srbiji u domenu srednjeg segmenta.

Nokia 800 Tough je telefon koji donosi novi nivo izdržljivosti fanovima širom sveta.

Osim toga što je otporan na vodu i prašinu, takođe je zaštićen od padova i dizajniran da izdrži ekstremne temperature, što ga čini idealnim saputnikom za sva avanturistička putovanja i pravo je rešenje za sve fanove koji rade u zahtevnom radnom okruženju.

Nokia 800 Tough donosi najnovije funkcije koje su karakteristične za moderne telefone, uključujući popularne aplikacije kao što su WhatsApp i Facebook, 4G povezanost i drugo.

Robert Siewierski, generalni menadžer kompanije HMD Global za istočnu Evropu je izjavio:

„Nokia 800 Tough je prošao rigorozna testiranja i sada smo u prilici da fanovima ponudimo sve što im je potrebno kroz izdržljiv telefon u koji su savršeno uklopljene i osnovne moderne aplikacije. Nokia 800 Tough je izrađen i testiran da ispuni vojne standarde i da izdrži ekstremno niske temperature i do -20C ili visoke temperature do 55C. Ovaj model je takođe izrađen tako da izdrži česte padove čak i na beton sa visine od 1,8m. Nokia 800 Tough je definitivno pravi izbor za sve korisnike koji su u potrazi za izdržljivim i pouzdanim uređajem, za korisnike koji rade na građevini, kao i za ljubitelje avanturističkih putovanja.”

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

TOP 5: Audio proizvoda sa sajma CES 2022

Na CES 2022 sajmu videli smo relativno suzdržanu...

HyperDrive Ultimate Ultimate Hub

Osećate se nostalgično kada se setite funkcija koje...

Huawei Mate 30 Pro dostupan u Srbiji

Huawei Mate 30 Pro od danas do 26....

Amazon predstavlja prvi Kindle za decu

Ako želite da vaša deca više čitaju, umesto...

IFA 2019: Chipolo predstavio svoj nagrađivani Chipolo GO...

Slovenačka kompanija Chipolo je pronašla jednostavno rešenje za...

CES 2023: Wisear predstavlja bežične slušalice sa neuronskim...

Wisear, brzorastuća deep tech kompanija koja je napravila...

NASA ogrlica u borbi protiv korona virusa

Nasina laboratorija za mlaznu propulziju je razvila ogrlicu...

Magic 3

Globalni tehnološki brend HONOR lansirao je 12. avgusta...

IFA 2023: Honor 90 – Telefon srednje klase...

Više od sjajne optike i prelepog rama, HONOR...

Creative Muvo 2c

Ovo je malecki Bluetooth zvučnik, onaj koji biste...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, prikazala je test izdržljivosti za svoj prvi robusni telefon - Nokia 800 Tough, prikazujući najbolje karakteristike ovog ultimativnog modela koji je namenjen da izdrži i najzahtevnije uslove. Ovom prilikom prikazani su i uređaji Nokia 7.2 i Nokia 6.2 koji unapređuju iskustva fanova u Srbiji u domenu srednjeg segmenta. Nokia 800 Tough je telefon koji donosi novi nivo izdržljivosti fanovima širom sveta. Osim toga što je otporan na vodu i prašinu, takođe je zaštićen od padova i dizajniran da izdrži ekstremne temperature, što ga čini idealnim saputnikom za sva avanturistička putovanja i pravo je rešenje za sve fanove koji rade u zahtevnom radnom okruženju. Nokia 800 Tough donosi najnovije funkcije koje su karakteristične za moderne telefone, uključujući popularne aplikacije kao što su WhatsApp i Facebook, 4G povezanost i drugo. Robert Siewierski, generalni menadžer kompanije HMD Global za istočnu Evropu je izjavio: „Nokia 800 Tough je prošao rigorozna testiranja i sada smo u prilici da fanovima ponudimo sve što im je potrebno kroz izdržljiv telefon u koji su savršeno uklopljene i osnovne moderne aplikacije. Nokia 800 Tough je izrađen i testiran da ispuni vojne standarde i da izdrži ekstremno niske temperature i do -20C ili visoke temperature do 55C. Ovaj model je takođe izrađen tako da izdrži česte padove čak i na beton sa visine od 1,8m. Nokia 800 Tough je definitivno pravi izbor za sve korisnike koji su u potrazi za izdržljivim i pouzdanim uređajem, za korisnike koji rade na građevini, kao i za ljubitelje avanturističkih putovanja.” Nokia 800 Tough nosi oznaku IP68 što znači da ovaj model bez problema može da izdrži pad u vodu, kišne izlete, korišćenje u prašnjavim radnim okruženjima ili čak pokrivenost peskom na plaži. Osim ovog izuzetnog funkcijskog telefona, svim fanovima u Srbiji dostupni su i Nokia 7.2 i Nokia 6.2 – najnoviji članovi porodice Nokia pametnih telefona. Nokia 7.2 je model koji dolazi sa moćnom trostrukom kamerom od 48MP i ZEISS optikom, a Nokia 6.2 je telefon koji poseduje fenomenalan PureDisplay i naprednu trostruku kameru koje pokreće tehnologija veštačke inteligencije. Nokia 7.2 i Nokia 6.2 telefoni su spremni za Android Q, dobijaće zagarantovana mesečna bezbednosna ažuriranja tokom tri godine, kao i dve godine ažuriranja operativnog sistema, što znači da će vaš pametni telefon vremenom postajati sve bolji. Uživajte u najnovijim funkcijama kao što su prilagodljiva baterija, akcije aplikacija i mnogim drugim koje dolaze sa Android 9 Pie sistemom.