112 godina Alfe

Od petka 24. do nedelje 26., Muzej Alfa Romea će održati vikend pun događaja posebno dizajniranih za pleme ljubitelja ovog brenda. Sve je spremno za dobrodošlicu ljubiteljima brenda Alfa Romeo, koji se okupljaju u Areseu svake godine, i dolaze iz celog sveta da podele svoj ponos i strast prema brendu.

Povodom obeležavanja 112. godišnjice, Alfa Romeo odaje počast svojim klubovima posvećujući im deo Muzeja.

Napolju, na zelenoj površini ispred ulaza u Muzej, biće svečano otvoren Trees4Clubs: svako drvo će nositi plaketu proizvedenu od strane jednog Kluba, kako bi učvrstili svoju snažnu vezu – i svoje duboke korene – unutar brenda. Plakete će biti otkrivene u subotu, 25. juna, u 11 časova, a nakon toga, u 15 časova, u sali Giulia, biće održan susret klubova, godišnje okupljanje Alfa Romeo klubova, od kojih se na desetine iz celog sveta već prijavilo.

U nedelju, 26. juna, fokus će biti na još jednoj velikoj godišnjici, 60. godišnjici modela Giulia. Kao deo porodice, na stazi i u uniformi, Giulia je simbol Alfa Romea i legenda jedne ere. Desetine limuzina iz 1960-ih i 1970-ih izaći će na internu stazu Muzeja kako bi učestvovale u flešmob performansu.

Nakon toga, u sali Giulia biće održana konferencija koja je deo ciklusa „Bekstejdž“, uključujući paradu različitih verzija i varijanti ovog legendarnog automobila. Među učesnicima će biti i Giulia koja pripada državnoj policiji iz Autocentra u Torinu, kao savršeni pandan modelu koji je prikazan u odeljku Muzeja pod nazivom „Alfa u uniformi“.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde