Adizero Prime X 2 Strung Adidas „Illegally Fast“ obuća čini trčanje gotovo bez napora

Trkačke patike od Adidasa su tako pune tehnologije da takmičari ne smeju da ih nose na takmičenjima – iako su sasvim prihvatljive za nas ostale koji jednostavno ciljamo da pobedimo naše lične rekorde, a ne svetske rekorde. Budući da ogromna većina trkača nisu elitni, Adidas je odlučio da dizajnira obuću bez ograničenja takmičarskih propisa i vidi šta će se dogoditi.

Rezultat: patika Adizero Prime X2 Strung se ističe visokom visinom potpetice i dvostrukom karbonskom pločom. Dizajnirana sa tri sloja Lightstrike Pro pene, visina potpetice je impozantnih 50mm. Trenutno, Pravila Svetske atletske federacije za obuću zahtevaju da visina potpetice ne prelazi 40mm za elitne drumske trke. Razlog zašto je visina potpetice bitna je zato što što je potpetica viša, to patika više apsorbuje udarac, a samim tim trkač može brže da se kreće. Takođe, Pravila Svetske atletske federacije za obuću kažu da takmičarske patike mogu imati samo jednu karbonsku ploču, dok nova Adizero Prime X2 Strung patika ima dve. Sa dvostrukom količinom karbona, ove patike su izuzetno odzivne i pružaju veće odskakanje ispod vaših stopala bez potrebe za dodatnom energijom, čineći vas sposobnim da brzo reagujete i održavate taj impuls.

ADIZERO PRIME X 2 STRUNG RUNNING SHOES

Izvan zabranjenih karakteristika, Prime X2 Strung patike imaju zaista jedinstvenu gornju stranu. Iako izgleda kao da je spojena niti, gornja strana je vešto dizajnirana sa slojevima koji pružaju podršku i omogućavaju prilagođavanje stopalu, baš kao čarapa. Izuzetno su lagane, a takođe su prozračne, što igra značajnu ulogu u udobnosti tokom trčanja.

Prime X2 Strung imaju masivan, ali istovremeno elegantan izgled koji je u skladu sa trendovima fitnes mode, ali i naginje ka budućnosti. Gornjište od niti je pravi prizor – istovremeno izgleda kao greška u programu i kao nešto što je Spajdermen iskovao sa svojim mrežama.

Minimalan pad čini trčanje na prednjem delu stopala prirodnim. Dvostruka karbonska ploča deluje kao trampolina koji gura ka sledećem koraku, što je idealno za one koji žele brže trčanje.

ADIZERO PRIME X 2 STRUNG RUNNING SHOES

Sve u svemu, Adizero Prime X2 Strung trkačke patike pružaju odskočnu vožnju koja je podržavajuća, a ne nestabilna. Međutim, nisu bez mana. Hodanje u njima može se činiti malo nelagodno zbog težine i visine. Deluju manje stabilno pri hodanju nego pri trčanju.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Top 5 snowboard daske za početnike...

Nećemo to ulepšavati, ali vaši prvi dani na snoubordu će biti mešavina padova, klizanja i modrica....

Top 5 satova spremnih za skijanje

Postoje pametni satovi s aplikacijama koji mogu pratiti vaše rute, vožnje i visine tokom jednog dana...

Garmin najavljuje veliko ažuriranje za vaš...

Jedna od najinteresantnijih novih funkcija koje će stići na vaš zglob u narednim danima je praćenje...

Gelfman IN-16 Nixie sat je uređaj...

Gelfman IN-16 Nixie sat je uređaj apsolutne lepote. Na tržištu danas nema drugog luksuznog ručnog sata...

Brellum Pilot GMT LE.3: Čisto zelena...

Pored svojih različitih modela iz osnovne kolekcije, švajcarski nezavisni brend Brellum takođe proizvodi nekoliko limitiranih serija...

Bremont postaje skriven sa modelom MBIII...

Bremont ažurira svoj model MIII sa novom verzijom u potpuno crnoj završnoj obradi. MBIII Stealth Limited...

Actros u ulozi džinovskog usisivača

Kada je reč o kamionima Mercedes-Benz, mogu se prilagoditi bilo kojoj upotrebi ili misiji, uključujući vozila...

Toyota Yaris Cross dizajniran od strane...

Toyota ojačava svaki ključni aspekt popularnog modela Yaris Cross, nastavljajući tradiciju kvaliteta koji su kompaktnom SUV-u,...

Ekskluzivno uživanje 365 dana – Mercedes-Benz...

Sa novim CLE Kabrioletom, Mercedes-Benz nastavlja svoju dugu tradiciju automobila sa otvorenim krovom i četiri sedišta....

Koncept sportskog automobila na baterije ide...

Konceptnim električnim dvosedom FT-Se s nultom emisijom štetnih gasova, Toyota predstavlja svoje uzbudljivo moguće rešenje za...