CES 2022: Muzika za poneti

Najveći sajam tehnike na tlu Amerike je iznedrio još nekoliko rešenja za uživanje u muzici. U narednim redovima vam predstavljamo uži izbor:

Shokz OpenRun Pro

Najnovije Shockz slušalice sa tehnologijom za koštanu provodljivost namenjene su sportistima.

Kompanija Shokz, ranije poznata kao AfterShokz, premijerno je predstavila slušalice koje ne pokrivaju uši i koriste tehnologiju za koštanu provodljivost za koje kaže da su najelitnija verzija do sada. OpenRun Pro slušalice koriste devetu generaciju patentirane tehnologije za koštanu provodljivost kompanije Shokz, za bolji kvalitet zvuka uz dizajn koji ne prekriva uši.

Za sada možemo reći da zvuče prilično dobro u kontekstu toga da ne morate ništa da stavljate u uši. Ove slušalice su dostupne za poručivanje po ceni od 180 dolara.

Onanoff StoryPhones

StoryPhones su slušalice koje su povezane na internet i koje mogu deci da čitaju priče bez potrebe da deca gledaju u neki ekran.

Ove slušalice za decu su malo drugačije od drugih tradicionalnih modela sa dodatkom StoryShield diskova kompanije Onanoff. Diskovi sa pričama pokreću skidanje sadržaja sa interneta i čuvanje tog sadržaja u memoriji slušalica. Potom, svaki put kada se disk prikači na slušalice, deca mogu da slušaju tu priču. StoryPhones nude još jedan dodatni faktor oblika u odnosu na druge proizvode, kao što su Yoto Player koji omogućava deci da slušaju sadržaje a da nisu „zalepljeni“ za ekran.

Pored priča, StoryPhones imaju i ZenShield, koji pušta umirujuće zvukove koji pomažu deci da se smire i opuste. Ovaj proizvod bi trebalo da bude dostupan u okviru kompleta Disney Story po ceni od nekih 115 dolara.

Eargo 6

Eargo 6 ja najnoviji slušni uređaj ove kompanije koji automatski podešava kontrole zvuke u odnosu na vaše okruženje.

Proizvodi namenjeni posebnim kategorijama društva često ne dobijaju priznanje koje zaslužuju. Ova bubica malih dimenzija, kao i prethodne verzije, staje u uho korisnika i skoro je neprimetna. Nova tehnologija unutar njih uključuje stvari kao što su funkcija za prilagođavanje zvuka koja se prilagođava različitim okruženjima bez prethodnih inputa ili konfiguracije od strane korisnika. Ako želite da još podrobnije personalizujete zvuk, to možete uraditi preko aplikacije.

Eargo 6 uređaj ima IPX7 rejting vodootpornosti, što znači da ga možete potopiti do 30 minuta do dubine od jednog metra. Eargo 6 košta 2.950 dolara.

Scosche BoomCanMS prenosivi zvučnik

Scosche BoomCanMS prenosivi zvučnik izgleda kao da bi mogao da bude fenomenalan putni zvučnik. Ovaj okrugli Bluetooth zvučnik se prikači na iPhone 12 i 13 putem magneta za ultrapraktičnu prenosivost. Magnet vam takođe omogućava da koristite zvučnik kao postolje za telefon kada želite da gledate video sadržaje hands-free. Poenta ovog zvučnika nije da zvuči izvanredno, već da pojača ton i kvalitet u odnosu na zvučnike u telefonu. BoomCanMs ima bateriju koja traje 5 sati i može da se dopuni za sat i po vremena. Trebalo bi da se nađe u prodaji na proleće 2022. godine po ceni od nekih 40 dolara.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde