CES 2021: Elegantni i inovativni sa savršenim pogledom UNUTRA

Kompanija LG će sledećeg meseca, na prvom virtuelnom CES-u, predstaviti nove InstaView Door-in-Door frižidere koji se mogu pohvaliti brojnim unapređenim karakteristikama i dizajnerskim inovacijama za još veću korisničku praktičnost.

Elegantan frižider sada ima još veći stakleni panel za InstaView Door-in- Door koji omogućava bolji pregled unutrašnjosti bez otvaranja vrata, dok je UVnano® tehnologija ugrađena u filter za vodu radi još veće čistoće.

LG InstaView omogućava glasovne komande za otvaranje vrata, kako bi podigao praktičnost korišćenja na potpuno novi nivo, posebno kada su vam pune ruke namirnica.

LG InstaView osvetljava unutrašnjost frižidera sa samo dva brza kucanja na prozirno staklo, dok Door-in Door sistem smanjuje gubitak hladnog vazduha u unutrašnjosti, pružajući dovoljno prostora za čuvanje namirnica koje češće upotrebljavate.

Sa zatamnjenim staklenim panelom, novi dizajn dopunjuje elegantnu estetiku nerđajućim čelikom.

Budući da je prozor na novim InstaView modelima čak 23 odsto veći od prethodnika, biće vam lakše nego ikada da zavirite u unutrašnjost bez potrebe da otvarate vrata.

Novi InstaView frižideri sada imaju i LG UVnano tehnologiju koja koristi snagu svetlosti da efikasno dezinfikuje slavine na filteru za vodu.

Kupci ne moraju da se muče sa punim rukama namirnica da bi otvorili vrata, kada jednostavno mogu da kažu frižideru da se otvori.

Interaktivna LG glasovna tehnologija dodatno omogućava da vas frižider podseća na dnevne obaveze ili da proverite status ledomata i filtera za vodu. Dodana mogućnost je direktno naručivanje preko Amazona, na primer novih filtera, jednostavnim povezivanjem sa LG ThinQ aplikacijom.

Svaki novi InstaView proizvod uključuje proverene LG sisteme za održavanje svežine namirnica.

LINEARCooling i DoorCooling+ minimalizuju temperaturne oscilacije, koji su glavni razlog prevemenog kvarenja hrane.

Pored toga, DoorCooling+ ravnomerno rashlađuje svaku pregradu ujednačenim protokom hladnog vazduha koristeći strateški pozicioniran ventilacioni otvor.

Dodatak LG Craft Ice, koji je debitovao prošle godine na InstaView modelima sa francuskim vratima, sada je dostupan i na modelima Side-by-Side za 2021. godinu.

Kuglice leda od 2 inča koje pravi Craft Ice ledomat se sporo tope, a čine da pića izgledaju sjajno.

„Popularnost LG uređaja tokom ove teške godine nas je sve iznenadila“, rekao je Liu Jae-cheol, predsednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „Podstakli smo povećano interesovanje potrošača i pomerili granice inovacija da bi 2021. godine predstavili još inovativnije proizvode.“

Postavka InstaView frižidera za 2021. biće prikazana na virtuelnom štandu kompanije LG na ovogodišnjem CES-u koji počinje 11. januara.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde