Lamborghini i Master & Dynamic predstavljaju svoju treću kolekciju slušalica

Novu kolekciju čine tri vrhunska audio uređaja sa dizajnerskim elementima brenda Lamborghini, i to bežične slušalice MW75 sa aktivnim potiskivanjem buke, bežične gejming slušalice MG20 i prave bežične bubice MW08 Sport.

Ova kolekcija kreirana u saradnji sa kompanijom Lamborghini slavi i ističe čuveni DNK supersportskih automobila tog brenda. Crno-zelene gejming slušalice MG20 podsećaju na prvi Lamborghini Huracan i, poput tog superautomobila, nude vrhunske performanse. Elegantne bežične slušalice MW08 u kombinaciji crne, bele i srebrne boje, kao i slušalcie MW75 ANC predstavljaju omaž eleganciji i užitku koji dolazi uz vožnju supersportskih Lamborghini automobila.

Treća saradnja ova dva brenda iznedrila je jedinstveni dizajn bežićnih slušalica MW75 sa aktivnim potiskivanjem buke i pravih bežičnih bubica MW08 Sport koji odražava smeo dizajnerski potpis brenda Lamborghini i legendarni znak „Y“ na staklenim pločama. S druge strane, bežične gejming slušalice MG20 imaju grafički šablon u nijansama Shock zelene boje po kojoj su poznati supersportski automobili, presvučene su kožom i imaju školjke sa panelima od safirnog stakla.

Bežične slušalice MW75 nude prilagodljivo aktivno potiskivanje buke koje automatski potiskuje zvukove iz okruženja za neprikosnoveni doživljaj slušanja. Napravljene su od aluminijuma, kože i kaljenog stakla, zbog čega su savršene za svakodnevne duge sesije slušanja.

MG20 su prve prave luksuzne gejming slušalice sa odvojivim mikrofonom i integrisanim sistemom za prebacivanje koji omogućava čistu komunikaciju kako tokom igranja igrica, tako i tokom obavljanja poziva u pokretu. Napravljene su od magnezijuma i imaju adapter za nisku latenciju, a dizajnirane su da unaprede svaku gejmersku postavku.

Prave bežične bubice MW08 Sport nude besprekorne zvučne performanse a imaju i kutiju za punjenje napravljenu od kevlara koja nudi 42 sata slušanja.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde