Lamborghini i Master & Dynamic predstavljaju svoju treću kolekciju slušalica

Novu kolekciju čine tri vrhunska audio uređaja sa dizajnerskim elementima brenda Lamborghini, i to bežične slušalice MW75 sa aktivnim potiskivanjem buke, bežične gejming slušalice MG20 i prave bežične bubice MW08 Sport.

Ova kolekcija kreirana u saradnji sa kompanijom Lamborghini slavi i ističe čuveni DNK supersportskih automobila tog brenda. Crno-zelene gejming slušalice MG20 podsećaju na prvi Lamborghini Huracan i, poput tog superautomobila, nude vrhunske performanse. Elegantne bežične slušalice MW08 u kombinaciji crne, bele i srebrne boje, kao i slušalcie MW75 ANC predstavljaju omaž eleganciji i užitku koji dolazi uz vožnju supersportskih Lamborghini automobila.

Treća saradnja ova dva brenda iznedrila je jedinstveni dizajn bežićnih slušalica MW75 sa aktivnim potiskivanjem buke i pravih bežičnih bubica MW08 Sport koji odražava smeo dizajnerski potpis brenda Lamborghini i legendarni znak „Y“ na staklenim pločama. S druge strane, bežične gejming slušalice MG20 imaju grafički šablon u nijansama Shock zelene boje po kojoj su poznati supersportski automobili, presvučene su kožom i imaju školjke sa panelima od safirnog stakla.

Bežične slušalice MW75 nude prilagodljivo aktivno potiskivanje buke koje automatski potiskuje zvukove iz okruženja za neprikosnoveni doživljaj slušanja. Napravljene su od aluminijuma, kože i kaljenog stakla, zbog čega su savršene za svakodnevne duge sesije slušanja.

MG20 su prve prave luksuzne gejming slušalice sa odvojivim mikrofonom i integrisanim sistemom za prebacivanje koji omogućava čistu komunikaciju kako tokom igranja igrica, tako i tokom obavljanja poziva u pokretu. Napravljene su od magnezijuma i imaju adapter za nisku latenciju, a dizajnirane su da unaprede svaku gejmersku postavku.

Prave bežične bubice MW08 Sport nude besprekorne zvučne performanse a imaju i kutiju za punjenje napravljenu od kevlara koja nudi 42 sata slušanja.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

SILENT POCKET FARADEJEVE FUTROLE

Zaštita privatnosti postaje sve veća preokupacija u eri...

CES 2021: ViewSonic 8K monitor sa ColorPro režimom...

ViewSonic VP3286-8K 8K monitor koristi ColorPro tehnologiju i...

Brend Schatzii ergonomska zaštitna maska za sportiste

Sa Schatzii TX3 maskom za sportiste disaćete čist...

Spear Ninox 40 mikro-taktički dron sistem: Sposoban da...

Kompanija Spear je specijalizovana za razvoj bespilotnih vazdušnih...

Lora DiCarlo se vraća sa dve nove seks...

Kompanija Lora DiCarlo je prdstavila dve nove seks...

Garmin predstavlja Dash Cam liniju auto kamera za...

Savremena vozila često poseduju tehnologiju za izbegavanje sudara...

Unapredite svoj stil uz novi Xiaomi 12 Lite

Xiaomi je nedavno predstavio Xiaomi 12 Lite za...

TEST: HP Envy 13 (2019) – Odlične performanse,...

Lepši, skuplji laptopovi kompanije Windows češće idu...

Pioneer pretvara vaš smartfon u zgodni touchscreen ekran...

Zašto biste kupovali veliki, skupi ekran osetljiv na...

CES 2021: Teleskop Vaonis Vespera nudi novi način...

Lagani teleskop Vaonis Vespera pogodan je za ljubitelje...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

TESTIRALI SMO: Jeanneau Merry Fisher 795 Sport –...

Čvrste krmene platforme nalaze se sa obe strane...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon najbolji za...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog...

TESTIRALI SMO: Saxdor 200 Pro Sport –...

Vizuelno gledano, Saxdor 200 je drugačiji od svih...

TESTIRALI SMO: Saxdor 320 GTO – Brže je...

Saxdor 320 GTO je dizajniran je da vaš...

Top lista čamaca za 2023

Sa velikom ležaljkom za sunčanje sa naslonom, kao...

Odabir autopilota

Oni mogu da drže plovilo na unapred podešenom...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...
Novu kolekciju čine tri vrhunska audio uređaja sa dizajnerskim elementima brenda Lamborghini, i to bežične slušalice MW75 sa aktivnim potiskivanjem buke, bežične gejming slušalice MG20 i prave bežične bubice MW08 Sport. Ova kolekcija kreirana u saradnji sa kompanijom Lamborghini slavi i ističe čuveni DNK supersportskih automobila tog brenda. Crno-zelene gejming slušalice MG20 podsećaju na prvi Lamborghini Huracan i, poput tog superautomobila, nude vrhunske performanse. Elegantne bežične slušalice MW08 u kombinaciji crne, bele i srebrne boje, kao i slušalcie MW75 ANC predstavljaju omaž eleganciji i užitku koji dolazi uz vožnju supersportskih Lamborghini automobila. Treća saradnja ova dva brenda iznedrila je jedinstveni dizajn bežićnih slušalica MW75 sa aktivnim potiskivanjem buke i pravih bežičnih bubica MW08 Sport koji odražava smeo dizajnerski potpis brenda Lamborghini i legendarni znak „Y“ na staklenim pločama. S druge strane, bežične gejming slušalice MG20 imaju grafički šablon u nijansama Shock zelene boje po kojoj su poznati supersportski automobili, presvučene su kožom i imaju školjke sa panelima od safirnog stakla. Bežične slušalice MW75 nude prilagodljivo aktivno potiskivanje buke koje automatski potiskuje zvukove iz okruženja za neprikosnoveni doživljaj slušanja. Napravljene su od aluminijuma, kože i kaljenog stakla, zbog čega su savršene za svakodnevne duge sesije slušanja. MG20 su prve prave luksuzne gejming slušalice sa odvojivim mikrofonom i integrisanim sistemom za prebacivanje koji omogućava čistu komunikaciju kako tokom igranja igrica, tako i tokom obavljanja poziva u pokretu. Napravljene su od magnezijuma i imaju adapter za nisku latenciju, a dizajnirane su da unaprede svaku gejmersku postavku. Prave bežične bubice MW08 Sport nude besprekorne zvučne performanse a imaju i kutiju za punjenje napravljenu od kevlara koja nudi 42 sata slušanja.