VOGE 650DSX – Pravi snagator

Od neravnog terena do planinskih serpentina, istražite nove horizonte i vozite se stazama kojim retko ko ide. DSX je pouzdana radilica koju pokreće provereni jednocilindarski motor od 652 cc koji isporučuje 47 ks.

Tamo gde se put završava, vaša avantura počinje, a model 650 DSX nudi savršenu kombinaciju sposobnosti i upotrebljivosti na drumu i mimo asfalta, zahvaljujući felnama od 19 inča napred i 17 inča pozadi. Tome dodajte Pirelli Scorpion Rally gume i Voge 650 DSX je spreman za posao. Za zaustavljanje motocikla je zadužen Nissin kočioni sistem sa dva plutajuća diska od po 298 mm i ABS sistemom pozadi. KYB je zadužen da se postara o kvalitetu vožnje pa je opremio ovaj motocikl sa parom obrnutih viljuški od 41 mm i monoshock vešanjem.

Uz izuzetno bogatu standardnu opremu, DSX dodatno nudi zaštitu od gašenja motora, kao i aluminijumski donji štitnik motora. Dodajte na to TFT komandnu tablu, podesivi ekran, senzore za pritisak u gumama, USB port za punjenje, sekvencijalne LED indikatore, naslone za noge sa dvostrukom funkcijom i nosač za kutiju. Sve to omogućava ovom motociklu da se izdvoji iz mase na vrlo konkurentnom tržištu adventure motocikala.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU 

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Predstavljamo TAG Heuer Carrera Chronosprint x...

Tag Heuer Carrera Chronosprint X Porsche - TECH Hajde da počnemo sa osnovama. Sat je baziran na...

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...
Od neravnog terena do planinskih serpentina, istražite nove horizonte i vozite se stazama kojim retko ko ide. DSX je pouzdana radilica koju pokreće provereni jednocilindarski motor od 652 cc koji isporučuje 47 ks. Tamo gde se put završava, vaša avantura počinje, a model 650 DSX nudi savršenu kombinaciju sposobnosti i upotrebljivosti na drumu i mimo asfalta, zahvaljujući felnama od 19 inča napred i 17 inča pozadi. Tome dodajte Pirelli Scorpion Rally gume i Voge 650 DSX je spreman za posao. Za zaustavljanje motocikla je zadužen Nissin kočioni sistem sa dva plutajuća diska od po 298 mm i ABS sistemom pozadi. KYB je zadužen da se postara o kvalitetu vožnje pa je opremio ovaj motocikl sa parom obrnutih viljuški od 41 mm i monoshock vešanjem. Uz izuzetno bogatu standardnu opremu, DSX dodatno nudi zaštitu od gašenja motora, kao i aluminijumski donji štitnik motora. Dodajte na to TFT komandnu tablu, podesivi ekran, senzore za pritisak u gumama, USB port za punjenje, sekvencijalne LED indikatore, naslone za noge sa dvostrukom funkcijom i nosač za kutiju. Sve to omogućava ovom motociklu da se izdvoji iz mase na vrlo konkurentnom tržištu adventure motocikala.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU