Masterclass na LG televizorima

Vlasnici LG smart televizora od nedavno imaju pristup MasterClass striming platformi, što znači da će moći da uče o najrazličitijim temama od najboljih na svetu preko svojih velikih ekrana kod kuće. Aplikacija MasterClass je dostupna u LG prodavnici sadržaja na LG smart televizorima koji koriste webOS 4.0 i kasnije verzije, na TV modelima od 2018 do 2023.

Svi koji se pretplate na MasterClass mogu da izaberu više od 180 predavača i časova različitim kategorijama, kao što su Umetnost & Zabava, Biznis, Stil i Dizajn, Sport i Gejming, ili Kreativno Pisanje, što znači da za svakoga ima po nešto. Gledaoci mogu da zavire u kuhinju Roja Čoija (Roy Choi), koji važi za pionira“ kuvanja u kamionu, planiraju karijeru sa bivšom glavnom urednicom Teen Vogue-a i multimedijalnom ikonom Elejn Velterot (Elaine Welteroth) ili da razviju veštine pregovaranja slušajući Krisa Vosa (Chris Voss) nekadašnjeg glavnog pregovarača FBI za talačke krize.

Pretplatnici MasterClass platforme mogu da se edukuju i proširuju saznanja onim tempom koji najviše odgovara njihovom životnom stilu — po malo ili da „bindžuju“ sadržaj. Svaki čas sadrži oko 20 video lekcija, u proseku 10 minuta po predavanju.

Učinivši MasterClass platformu dostupnom na svojim pametnim televizorima, kompanija LG je pokazala da želi da pruži što raznovrsnije iskustvo kućne zabave za svoje korisnike, tako da odgovara jedinstvenim potrošačkim sklonostima, potrebama i interesovanjima.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde