Masterclass na LG televizorima

Vlasnici LG smart televizora od nedavno imaju pristup MasterClass striming platformi, što znači da će moći da uče o najrazličitijim temama od najboljih na svetu preko svojih velikih ekrana kod kuće. Aplikacija MasterClass je dostupna u LG prodavnici sadržaja na LG smart televizorima koji koriste webOS 4.0 i kasnije verzije, na TV modelima od 2018 do 2023.

Svi koji se pretplate na MasterClass mogu da izaberu više od 180 predavača i časova različitim kategorijama, kao što su Umetnost & Zabava, Biznis, Stil i Dizajn, Sport i Gejming, ili Kreativno Pisanje, što znači da za svakoga ima po nešto. Gledaoci mogu da zavire u kuhinju Roja Čoija (Roy Choi), koji važi za pionira“ kuvanja u kamionu, planiraju karijeru sa bivšom glavnom urednicom Teen Vogue-a i multimedijalnom ikonom Elejn Velterot (Elaine Welteroth) ili da razviju veštine pregovaranja slušajući Krisa Vosa (Chris Voss) nekadašnjeg glavnog pregovarača FBI za talačke krize.

Pretplatnici MasterClass platforme mogu da se edukuju i proširuju saznanja onim tempom koji najviše odgovara njihovom životnom stilu — po malo ili da „bindžuju“ sadržaj. Svaki čas sadrži oko 20 video lekcija, u proseku 10 minuta po predavanju.

Učinivši MasterClass platformu dostupnom na svojim pametnim televizorima, kompanija LG je pokazala da želi da pruži što raznovrsnije iskustvo kućne zabave za svoje korisnike, tako da odgovara jedinstvenim potrošačkim sklonostima, potrebama i interesovanjima.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Donacija Porsche Srbija i Crna Gora...

Kompanija Porsche Srbija i Crna Gora kontinuirano sprovodi aktivnosti koje su usmerene na jedan od osnovnih...

Karavan LEP GEST u vašem gradu!

Kompanija LG Electronics pokreće veliku kampanju Lep Gest u nekoliko gradova u Srbiji, od 23. maja...

Doživite WOW razliku uz Samsung OLED...

Kompanija Samsung srpskom tržištu predstavlja novu dimenziju u oblasti OLED televizora i pripremila je posebnu ponudu...

Samsung nagrađuje studente!

Kompanija Samsung Electronics ponovo pokreće svoju platformu YOUniversity, uz koju će studenti i dalje imati priliku...

Osnaženje ženskom polu za odabir budućih...

Sa ciljem da se devojčice, učenice sedmih i osmih razreda osnovnih škola, osnaže prilikom odabira budućih...

Već 9 godina za redom na...

Samsung Electronics prepoznat je kao lider na globalnom tržištu soundbar zvučnika prema podacima firme za istraživanje...

Domaća kompanija AskGamblers prodata za 45...

Za sve one kojima treba još ubeđivanja da je moguće napraviti vodeći onlajn biznis u nekoj...

Novi nasmejani LG logo

Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je novi pravac i vizualni identitet brenda koji će bolje oslikati...

Crnoj Gori kao prvoj zemlji na...

Crna Gora je prva zemlja na svetu koju je Rakuten Viber – globalni lider u privatnoj...

Čak 80 nagrada za Samsung inovativne...

Kompanija Samsung Electronics dobitnik je ukupno 80 nagrada na International Forum (iF) Design Awards 2023, prestižnom...
Vlasnici LG smart televizora od nedavno imaju pristup MasterClass striming platformi, što znači da će moći da uče o najrazličitijim temama od najboljih na svetu preko svojih velikih ekrana kod kuće. Aplikacija MasterClass je dostupna u LG prodavnici sadržaja na LG smart televizorima koji koriste webOS 4.0 i kasnije verzije, na TV modelima od 2018 do 2023. Svi koji se pretplate na MasterClass mogu da izaberu više od 180 predavača i časova različitim kategorijama, kao što su Umetnost & Zabava, Biznis, Stil i Dizajn, Sport i Gejming, ili Kreativno Pisanje, što znači da za svakoga ima po nešto. Gledaoci mogu da zavire u kuhinju Roja Čoija (Roy Choi), koji važi za pionira“ kuvanja u kamionu, planiraju karijeru sa bivšom glavnom urednicom Teen Vogue-a i multimedijalnom ikonom Elejn Velterot (Elaine Welteroth) ili da razviju veštine pregovaranja slušajući Krisa Vosa (Chris Voss) nekadašnjeg glavnog pregovarača FBI za talačke krize. Pretplatnici MasterClass platforme mogu da se edukuju i proširuju saznanja onim tempom koji najviše odgovara njihovom životnom stilu — po malo ili da „bindžuju“ sadržaj. Svaki čas sadrži oko 20 video lekcija, u proseku 10 minuta po predavanju. Učinivši MasterClass platformu dostupnom na svojim pametnim televizorima, kompanija LG je pokazala da želi da pruži što raznovrsnije iskustvo kućne zabave za svoje korisnike, tako da odgovara jedinstvenim potrošačkim sklonostima, potrebama i interesovanjima.