Automoblow je prava pravcata seks igračka

Kada se samozadovoljavanje susretne sa samovozećim automobilima.

Ovo je 2020. godina, zašto rizikovati da dobijete koronavirus dok vam druga osoba pruža oralni seks tokom vožnje kada taj ugođaj možete da dobijete od svog auta?

Ovo je, po svemu sudeći, bilo rezonovanje iz kog se izrodio Automoblow, iliti „prvi ikada uređaj za zadovoljavanje u samovozećim automobilima“.

U slučaju da i dalje imate neke nedoumice, da ovo je seks igračka za vaš automobil.

Možete pogledati kako funkcioniše na ovom video snimku.

Automoblow je napravila ista kompanija koja je predstavila i Autoblow A.I., simulator oralnog seksa na bazi veštačke inteligencije koji obećava „savršeni felacio“.

Sa Automoblow nastavkom, seks entuzijasti koji poseduju penis mogu da ponesu svoju savršenu mašinu za oralni seks sa sobom u vožnju, a ona će ih razonoditi dok su njihovi Tesla automobili zauzeti vožnjom.

Iako izumitelj uređaja Automoblow, Brajan Sloun, priznaje da će neki ljudi verovatno smatrati da je njegova automatizovana mašina za pružanje felacija tokom vožnje „nepotrebna“, tim koji je radio na razvoju Automotoblowa je uveren da će ovaj uređaj biti sve popularniji kako samovozeći automobili sve više budu postajali deo naše svakodnevice, i kad vozači postanu putnici kojima je dosadno i koji će očajnički tražiti način da ubiju vreme koje su nekada morali da provedu upravljajući motornim vozilom.

Veštačka inteligencija, koja se koristi u samovozećim automobilima pa čak i u ovoj našoj seks igrački za muškarce, oslobađa ljude obavljanja dosadnih zadataka i omogućava im da provode vreme na produktivniji način ili da nađu vreme za uživanje.

Kako je samozadovoljavanje prilično popularna slobodna aktivnost, a upravljanje automobilom ne predstavlja neko posebno uživanje, jasno je da će se mnogi muškarci opredeliti za kupovinu Automoblowa.

Štaviše, ovaj zgodni uređaj za masturbaciju u automobilu omogućava vozaču da se „opusti“ pre ili posle stresnih događaja.

Automoblow je tu zbog vas, kao spoj svega najboljeg što mogu da ponude samovozeći automobili, samozadovoljavanje i briga o sebi.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde