IFA 2022: Premijum bežični usisivač T12 Plus Rinse

Zvezda IFA sajma je T12 Plus Rinse, bežični usisivač poslednje generacije koji može da se pohvali snagom sukcije od 185 AW i sposobnošću čišćenja čak i najtvrdokornijih mrlja i usisavanja teških otpadaka. Njegove moćne motorizovane dve roler četke su vrlo izdržljive za svakodnevno korišćenje. Četka i roleri od mekog najlona mogu da čiste različite vrste podova uključujući pločice, tepihe i parket.

Najatraktivnija funkcija modela T12 Plus Rinse je brisko koji ovom moćnom usisivaču daje dvostruku funkciju usisavanja i brisanja koja omogućava korisnicima da usisavaju i brišu podove istovremeno. Pored toga zasebni režim brisanja odličan je za brisanje ili voskiranje podova i neverovatno je lak za korišćenje.

T12 Plus Rinse ima vrlo ergonomski i kompaktan dizajn pa se lako može odložiti uz pomoć funkcionalnog sistema za odlaganje. Korsnici mogu da biraju da li će ga odložiti na stanicu za punjenje ili na praktični zidni nosač. Na stanici za punjenje takođe mogu da se odlože dodaci kao što su svetleći nastavak za ćoškove ili meka perjana četka.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde