Ultimativni klima uređaj štedi prostor i lako se sklapa

Ovaj prenosivi sistem za hlađenje i grejanje ne zahteva veliki prostor za instalaciju. Ingenioznost klima uređaja ComfyAir krije se u njegovom elegantnom dizajnu koji štedi prostor i kači se na prozor za maksimalni komfor i minimalan napor.

Kompaktni dizajn uređaja maksimizira iskorišćenost prostora i donosi rashlađeni komfor koji je savršen za male prostore. On lako staje na sims prozora i koristi svaki centimetar prostora, tako da više ne morate da žrtvujete dragoceni prostor u sobi za instalaciju klima uređaja; sa ComfyAir klimom dobijate rashlađeni vazduh bez narušavanja estetike zidova i kompromitovanja korisnosti prozora.

ComfyAir ima dizajn nalik na kandžu, koji joj omogućava da se čvrsto zakači na prozor i ne ošteti zidove. Instalacije je vrlo jednostavna i možete jednako lako da je skinete ako na primer poželite da je pomerite na drugo mesto ili hoćete da pročistite cevi. ComfyAir nudi dva načina za instaliranje: horizontalni i vertikalni. Kod vertikalne verzije dužina se kreće od 606 mm do 1006 mm a horizornatlna varijanta ComfyAir klime je dugačka 606 mm i dobijate produžnu tablu koja se izvlači do 40 cm kako bi se popunila praznina.

Najinteresantnija stvar vezana za činjenicu da ComfyAir besprekorno pasuje na prozore svih veličina je to što dok uređaj stoji na prozoru, vi i dalje možete slobodno da otvarate i zatvarate prozor bez ikakvih ograničenja. To znači da možete da uživate u rashlađenom vazduhu koji pruža ComfyAir ali isto tako i u prirodnoj ventilaciji koju omogućava funkcionalni prozor.

ComfyAir nije samo sistem za hlađenje, ovaj uređaj može i da vas ugreje tokom zimskih meseci. Njegove sposobnosti hlađenja i grejanja garantuju komfor tokom cele godine, sa temperaturama od 16℃ do 30℃. Pored temperaturne kontrole, ComfyAir vam takođe daje i slobodu da birate željenu brzinu protoka vazduha sa dve brzine duvanja, tako da ste pokriveni i kada želite nežno rashlađivanje kao i snažno i brzo duvanje. ComfyAir je dostupan u pretprodaji po sjajnoj ceni za najranije rezervacije koja kreće od 199$.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Marshall predstavlja novu liniju poboljšanih Bluetooth zvučnika

Popularna serija je doživela ozbiljnu nadogradnju. Ova nova...

IFA 2022: Novi Bang & Olufsen Dolby Atmos...

Bang & Olufsen je na sajmu IFA predstavio novi...

Loewe predstavlja novi podbrend sa živopisnim zvučnicima i...

Loewe je lansirao dva bežična zvučnika pod imenom...

Kako da dnevnu sobu pretvorite u bioskop

Večernje gledanje filmova je idealan način da se...

Televizori za fantastično GAMING iskustvo

Kompanija LG planira saradnju sa kompanijom Google kako...

Zašto je Eufy Pametna vaga C1 najbolja pametna...

Eufy Pametna vaga C1 je jedna od najpristupačnijih...

HP ENVY Pro 6455 štampač za potrebe vašeg...

HP ENVY Pro 6455 multifunkcionalni štampač predstavlja ekonomičnu...

Porsche Design bežični zvučnici

Retko se nailazi na bežični Bluetooth zvučnik koji...

Samsung bežični štapni usisivač dolazi sa visokotehnološkim spremištem...

Novi Jet usisivač ume da izvede nekoliko novih...

Samsung The Wall

"Samsung je posvećen stvaranju najinovativnijih ekrana za poslovne...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
Ovaj prenosivi sistem za hlađenje i grejanje ne zahteva veliki prostor za instalaciju. Ingenioznost klima uređaja ComfyAir krije se u njegovom elegantnom dizajnu koji štedi prostor i kači se na prozor za maksimalni komfor i minimalan napor. Kompaktni dizajn uređaja maksimizira iskorišćenost prostora i donosi rashlađeni komfor koji je savršen za male prostore. On lako staje na sims prozora i koristi svaki centimetar prostora, tako da više ne morate da žrtvujete dragoceni prostor u sobi za instalaciju klima uređaja; sa ComfyAir klimom dobijate rashlađeni vazduh bez narušavanja estetike zidova i kompromitovanja korisnosti prozora. ComfyAir ima dizajn nalik na kandžu, koji joj omogućava da se čvrsto zakači na prozor i ne ošteti zidove. Instalacije je vrlo jednostavna i možete jednako lako da je skinete ako na primer poželite da je pomerite na drugo mesto ili hoćete da pročistite cevi. ComfyAir nudi dva načina za instaliranje: horizontalni i vertikalni. Kod vertikalne verzije dužina se kreće od 606 mm do 1006 mm a horizornatlna varijanta ComfyAir klime je dugačka 606 mm i dobijate produžnu tablu koja se izvlači do 40 cm kako bi se popunila praznina. Najinteresantnija stvar vezana za činjenicu da ComfyAir besprekorno pasuje na prozore svih veličina je to što dok uređaj stoji na prozoru, vi i dalje možete slobodno da otvarate i zatvarate prozor bez ikakvih ograničenja. To znači da možete da uživate u rashlađenom vazduhu koji pruža ComfyAir ali isto tako i u prirodnoj ventilaciji koju omogućava funkcionalni prozor. ComfyAir nije samo sistem za hlađenje, ovaj uređaj može i da vas ugreje tokom zimskih meseci. Njegove sposobnosti hlađenja i grejanja garantuju komfor tokom cele godine, sa temperaturama od 16℃ do 30℃. Pored temperaturne kontrole, ComfyAir vam takođe daje i slobodu da birate željenu brzinu protoka vazduha sa dve brzine duvanja, tako da ste pokriveni i kada želite nežno rashlađivanje kao i snažno i brzo duvanje. ComfyAir je dostupan u pretprodaji po sjajnoj ceni za najranije rezervacije koja kreće od 199$.