Performans HIBRID AMG Mercedes!

Mercedes-AMG napreduje u komunikaciji o elektrifikaciji sa svojim brend ambasadorom will.i.am; svetski poznat muzičar i višestruki dobitnik Gremi nagrada protagonista je marketinške kampanje “Sve, samo ne tih“. On nije samo doprineo konceptu, već je napisao i ekskluzivnu pesmu za video.

“Sa novim Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE prenosimo DNK našeg brenda u elektrifikovanu budućnost. Mi sledimo sopstveni tehnički put, što je uvek činilo AMG posebnim i poželjnim. U potpunosti razvijen u Afalterbahu, performance hibrid nudi fascinantan nivo dinamike u vožnji i sa pravom nosi oznaku naše nove tehnologije E PERFORMANCE. Osim novim konceptom otvaramo se i novim ciljnim grupama koje će Mercedes-AMG doživeti kao luksuzni brend performansi 21. veka. Naš odlazak u elektrifikaciju tipičnu za AMG brend prati velika kampanja. Oduševljen sam što smo za ovo uspeli da pridobijemo i posebnog partnera u vidu superzvezde will.i.am, koga smo uspeli da inspirišemo našom tehnologijom”, kaže Philipp Schiemer, Predsednik Borda menadžmenta kompanije Mercedes-AMG GmbH

Izražajan dizajn sa niskom prednjim delom, snažnim telom, niskom kabinom i dinamičnim izuzetnim detaljima fastback vozila naglašava sportske gene coupe-a sa četvoro vrata.

Ekskluzivne karakteristike pozadi su zadnji branik sa integrisanim poklopcem za punjenje i oznaka modela označena crvenom bojom.
Znak “E PERFORMANCE” označava hibridni pogon. Kao i u čitavoj seriji modela, za hibridnu verziju dostupne su brojne boje i karakteristike opreme.

Standardno ugrađen Widescreen Cockpit ekran sadrži MBUX multimedijalni sistem sa AMG hibrid-specifičnim ekranima i funkcijama. U instrument tabli, vozač može pročitati električni domet, potrošnju energije, izlaznu snagu i obrtni momenat elektromotora i temperature baterije i elektromotora. Visokokvalitetna grafika na multimedijalnom ekranu vizualizuje protok snage celog pogonskog sistema, snagu, obrtni momenat i temperature elektro-motora, kao i temperaturu baterije. Putnici na zadnjim sedištima dobijaju informacije o protoku energije, kao i snazi i obrtnom momentu elektromotora na svom opciono dostupnom multimedijalnom ekranu.

Ekskluzivne boje naglašavaju sportsku ili luksuznu stranu vodećeg modela – na primer, nova kombinacija ekskluzivne nappa kože u titanium sivo-bisernoj/crnoj boji sa kontrasnim šivenjem u žutoj boji ili fina ekskluzivna nappa koža u truffle braon/crnoj boji u završnom sloju STYLE (dijamantski šav). Pored toga, još pet boja u ekskluzivnoj nappa koži STYLE proširuju portfolio enterijera: sienna braon, classic crvena, yacht plava, deep bela and neva siva.

U modelu AMG GT 63 S E PERFORMANCE, 4.0-litrski V8 biturbo motor kombinovan je sa sinhronim elektromotorom sa stalnom pobudom, baterijom visokih performansi razvijenom u Afalterbahu i potpuno promenljivim sistemom pogona na sve točkove AMG Performance 4MATIC+.

Mercedes-AMG takođe probija novi teren u komunikaciji novog hibridnog modela. Američka globalna zvezda i preduzetnik “will.i.am” delovaće kao dugoročni partner i ambasador brenda za vozila “Future of Driving Performance” sa elektrifikovanim pogonskim sistemom. Suosnivač i frontmen Grupe Black Eyed Peas, muzičar, producent i tehnološki preduzetnik dobitnik je sedam Gremi nagrada, Emi nagrade, CLIO nagrade i počasnog kolegijuma iz Institucije za inženjerstvo i tehnologiju (IET).

Ali to nije sve: will.i.am je pravi ljubitelj automobila koji opsežno modifikuje svoja privatna vozila sa visokim nivoom tehničkog i estetskog razumevanja. On ima oštro oko za inovacije koje premošćavaju jaz između kulture i tehnologije. On nastoji da poboljša stvari do poslednjeg detalja, produži granice i preispituje prihvaćene dok se ne pronađe optimalno rešenje – baš kao i Mercedes-AMG tim prilikom razvoja modela visokih performansi i sportskih automobila.

Novi AMG GT 63 S E PERFORMANCE prenosi DNK AMG Driving Performance u naelektrisanu budućnost. U skladu sa tim, “Sve, samo ne tih” je suštinska tema i tvrdnja o uvodnom filmu za predstavljanje novog modela. Centralni deo prezentacije je film od 60 sekundi koji su osmislili i režirali britanski fotograf i režiser Rankin u vidu sofisticirane međuigre karakteristika koje dele dva učensika koji menjaju “igru” will.i.am i AMG GT 63 S E PERFORMANCE.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde