Robot kompanjon za mačke i ljude

Pored toga što vam omogućava da pratite šta radi vaša mačka, možete i da komunicirate s njom preko integrisanog zvučnika, a mikrofon vam omogućava da čujete sve što se dešava s druge strane. Vi naravno možete da upravljate robotom daljinskim putem sa bilo koje lokacije, sve dok imate internet konekciju.

Kamera rezolucije 1080p uparena je sa objektivom koji ima vidno polje od 118° za jasan, širok pogled na vaš dom, ukućane i mačke. Što se tiče ovih poslednjih, možete da programirate robota da dođe i igra se sa vašim krznenim ljubimcima.

Pored ugrađenog lasera koji možete aktivirati preko aplikacije, tu je i rupa u koju možete da ubacite silikonsko pero koje će vaša mačka juriti i igrati se s njime.

Kamera ima sposobnost noćnog snimanja i automatski se prebacuje na noćni režim u slabo osvetljenim prostorijama i/ili u uslovima slabog osvetljenja. To nas dovodi to još jedne zgodne funkcije, a to je sigurnosna kamera.

Mali Enabot EBO Air može da posluži kao sigurnosna kamera i motri na vaš dom dok niste tu. Postoji i posebni sigurnosni režim u aplikaciji u kom dobijate notifikacije o sumnjivim kretanjima. EBO Air je u potpunosti u stanju da razlikuje ljubimce i ljude, tako da vaša mačka neće aktivirati alarm. Enabot EBO Air može da se podesi na automatsku dopunu baterije. Kada je baterija pri kraju, on se vraća na stanicu za punjenje da je ponovo dopuni.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde