Garmin je izbacio vívofit jr. 2 Star Wars uređaj za praćenje aktivnosti za decu

Garmin je izbacio novu verziju svog vívofit jr. 2 uređaja za praćenje fizičke aktivnosti za decu, ovaj put sa Star Wars temom.

Ovaj novi proizvod donosi narukvicu sa detaljima iz Star Wars filmova, kao i prateću aplikaciju koja donosi iskustva inspirisana ovom franšizom.

Deca će moći da otključavaju nove avanture i dobijaju pomoć sa novim likovima iz Star Wars serijala, motivišući ih da budu dovoljno fizički aktivni tokom dana.

Vívofit jr. 2 je narukvica za praćenje fizičke aktivnosti koja je posebno dizajnirana za decu.

Umesto dizajna nalik na pametne satove, vívofit jr. 2 je prevashodno narukvica sa skrivenom tehnologijom; tu je i mali ekran veličine 11 mm x 11 mm koji pokazuje vreme i ime deteta.

Ovaj uređaj je vodootporan i može da radi do godinu dana sa zamenjivom baterijom, plus dolazi sa podesivim i rastegljivim narukvicama.

Uređaj ima dovoljno memorije da čuva podatke o fizičkoj aktivnosti prikupljene tokom četiri nedelje, a podaci se sinhronizuju sa pratećom aplikacijom.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Svilenkasta maska za oči Trinny Woodall...

Iako su sjajne za blokiranje dodatne svetlosti i omogućavanje vašem telu da se prirodno isključi, maske...

Univerzalni dodaci za laptop

Laptopovi su postali toliko moćni i svestrani da brzo zamenjuju stone računare. MacBook Pro se snalazi...

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

IFA 2023: Dizajniran kako bi udovoljio...

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni mode detalj koji spaja fizičko i digitalno,...

IFA 2023: Honor 90 – Telefon...

Više od sjajne optike i prelepog rama, HONOR 90 5G takođe dolazi sa prvom Zero-Flicker Screen...

Svestrana MEGAPUFF svetiljka na solarni pogon

Svetiljka po imenu MEGAPUFF namenjena je ljubiteljima kampovanja, putnicima, avanturistima i svima koji žive u područjima...
Garmin je izbacio novu verziju svog vívofit jr. 2 uređaja za praćenje fizičke aktivnosti za decu, ovaj put sa Star Wars temom. Ovaj novi proizvod donosi narukvicu sa detaljima iz Star Wars filmova, kao i prateću aplikaciju koja donosi iskustva inspirisana ovom franšizom. Deca će moći da otključavaju nove avanture i dobijaju pomoć sa novim likovima iz Star Wars serijala, motivišući ih da budu dovoljno fizički aktivni tokom dana. Vívofit jr. 2 je narukvica za praćenje fizičke aktivnosti koja je posebno dizajnirana za decu. Umesto dizajna nalik na pametne satove, vívofit jr. 2 je prevashodno narukvica sa skrivenom tehnologijom; tu je i mali ekran veličine 11 mm x 11 mm koji pokazuje vreme i ime deteta. Ovaj uređaj je vodootporan i može da radi do godinu dana sa zamenjivom baterijom, plus dolazi sa podesivim i rastegljivim narukvicama. Uređaj ima dovoljno memorije da čuva podatke o fizičkoj aktivnosti prikupljene tokom četiri nedelje, a podaci se sinhronizuju sa pratećom aplikacijom. Sat na ovoj narukvici ima osnovne funkcije kao što su budilnik i štoperica, a dodat je i akcelerometar. Ovaj nosivi uređaj prati aktivnost korisnika, broji korake i ima „indikaciju za pokret“ koja se pojavljuje na ekranu nakon što je korisnik bio neaktivan neko vreme. Tu je i funkcija za praćenje sna koja prati pokrete tokom spavanja. U kompaniji Garmin su „gejmifikovali“ aktivnosti kako bi motivisali decu da se više kreću. Ovaj uređaj za praćenje aktivnosti nagrađuje decu novčićima i postavlja im nove izazove vezane za broj koraka, a tu su i takmičarski (Toe-to-Toe) izazovi, podsetnik i zvučne notifikacije, tajmer za zadatke koji traju od 2-30 minuta, postavljanje 60-minutnih ciljeva vezanih za aktivnost i sposobnost praćenja dnevnih obaveza. Kao što možete videti na video snimku iznad, nova Star Wars verzija donosi legendarne likove iz ove franšize, uključujući Kylo Ren i Rey. Kada dete bude dovoljno aktivno tokom dana, otključavaju se tematske Star Wars avanture, igrice i drugi sadržaji. Ovaj nosivi uređaj kompanije Garmin je dostupan odmah po ceni od 69,99 dolara.