Rado Captain Cook biće vaš ultimativni saputnik

Kod potpuno crnih satova postoji nešto tako ležerno atraktivno, neki spoj ćutljivog samopouzdanja i stilskog sklada kojim odišu satovi koje možete da nosite bukvalno svuda, od plaže do svečane sale. Sa najnovijim modelom brenda Rado po imenu Captain Cook ref. R32147162 ne samo da dobijate brutalan ronilački sat izrađen od čvrste keramike, već sa njegovim skeletoniziranim brojčanikom i zlatnim detaljima dobijate svakodnevnog favorita koji postaje sve bolji što više gledate u njega.

Glavna atrakcija je keramičko kućište i narukvica, sa istim dimenzijama kao i kod prethodne generacije tj. prečniko od 43mm i debljinom od 14 mm. Kućište i narukvica su premazani matiranom bojom po čitavoj površini, dajući im nenametljiv izgled u poređenju sa jarkim bojama prethodnih verzija.

Korona je takođe uspešno redizajnirana pa sad ima vrlo granuliranu teksturu, uz zlatne ronilačke umetke celim njenim obimom koji daju notu topline celom ovom „rezervisanom“ izgledu sata. Sa zadnje strane kućišta nalazi se poklopac od safirnog stakla koji pruža prelep pogled na mehanizam i zajedno sa ušrafljenom krunicom garantuje satu vodootpornost do 300m.

Captain Cook je vrlo lako čitljiv sat zahvaljujući zlatnim kazaljkama i markerima sati koji su ispunjeni kontrastnim crnim, svetlucavim materijalom zbog čega je očitavanje vremena lako u svim svetlosnim uslovima.

Što se tiče mehanizma, Rado premijerno predstavlja svoj novi kalibar R808, koji je još precizniji i još više antimagnetni. Pre sastavljanja u keramičkom kućištu, kalibar R808 se testira u pet različitih pozicija kako bi se osigurala najbolja moguća preciznost. Sa rezervom snage od 80 sati, Rado je pokazao da želi da svaki segment mehanizma bude maksimalno unapređen.

Sa konsekutivno numerisanom ograničenom serijom od 1.962 primerka, ovo poslednje izdanje moćnog i izdržljivog Captain Cook modela dolazi sa preporučenom maloprodajnom cenom od $4,450.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde