Sony WH-1000XM5: Upoznajte novog gazdu

Sony je još jednom dokazao da je lider u oblasti slušalica sa potiskivanjem buke.

Ako ste prethodnih godina čitali i informisali se o bežičnim slušalicama i onima sa potiskivanjem buke, verovatno ste primetili neverovatne hvalospeve koje je dobijala Sonijeva flegšip linija – 1000X Series. Od premijere modela MDR-1000X preko tri naredna modela, ova linija je konstantno nudila ukupno najbolju kombinaciju kvaliteta zvuka, udobnosti, trajanja baterije i potiskivanja buke. Kada uzmete u obzir enormne brojeve dodatnih funkcija koje je Sony ubacio tokom godina, kao što su bežični zvuk visoke rezolucije, hands-free glasovni asistent, režimi za propuštanje zvukova iz okoline i brzo punjenje, verovatno dolazite do istog zaključka kao i svi ostali: Ove slušalice su apsolutno oduvale konkurenciju.

A što se tiče onoga što se nalazi u toj ekološkoj kutiji: Dobijate slušalice, upakovane u njihovu kutiju za nošenje. Ta kutija ima sopstveni odeljak na magnetsko zatvaranje u kom se nalazi analogni kabel, kao i komično kratki USB-A u USB-C kabel za punjenje.

Nema više klasičnih pljosnatih metalnih slajdera za nosač slušalica i školjki, koje je zamenio jednodelni cevasti slajder. Ono što je i dalje tu je gumena, matirana završna obrada u crnoj ili srebrnoj boji.

Nosač je sada jedan konstantan luk sa jastučićima sa obe strane. Rezultat nije par slušalica koje izgledaju manje na vašoj glavi – već izgledaju potpuno moderno, čak iako imaju sada već poznate dizajnerske detalje brenda Sony, kao što su bronzano-zlatni Sony logo i minimalistički fizički dugmići.

Jedina mana je to što ih ne možete skroz sklopiti, pa zauzimaju više prostora u rancu ili torbi.

Slušalice XM5 deluju kao da imaju bolji raspored mase. Još jedna prednost je novi dizajn jastučića za uši, koji imaju tanji profil (što pomaže da školjke budu bliže vašoj glavi) a opet su jednako udobne.

XM5 slušalice imaju Bluetooth 5.2 i, kao što se i očekuje, bežično povezivanje je maksimalno pouzdano sve do najveće teoretske razdaljine od 10 metara. 10 metara. Sa Google Fast Pair tehnologijom uparuju se sa Android uređajima u sekundi, a čak i sa iPhone uređajima se uparuju lako. Dobijate Bluetooth multipoint za simultano povezivanje sa telefonom i kompjuterom (ili bilo koja druga dva Bluetooth uređaja).

XM5 slušalice će se najviše svideti ljudima koji traže neutralan zvuk i kojima su prethodni Sony modeli bili možda previše bombastični.

CENA: $ 399.99

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

CES 2021: Solar-Breeze Ariel solarni čistač bazena

Ako imate bazen, onda znate koliko vremena iziskuje...

SSD USB 3.2 II generacije i privlačnog izgleda

ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi,...

IFA 2022: Ultimativno ONANOFF iskustvo u potpuno novi...

Vreme je da se deca vrate osnovama i...

IFA 2020: Kompanija LG najavljuje revolucionarne inovacije na...

Kompanija LG Electronics (LG) pokreće projekat Explorer (Explorer...

CarGO i na Huawei Gallery

Huawei korisnicima u Srbiji dostupno je preko 200...

IFA 2023: HONOR oduševio ljubitelje predstavljanjem novih savitljivih...

Pod nazivom "Unfold Tomorrow", glavna sesija je bila...

TEST: Microsoft Surface 2 slušalice – Vrhunski zvuk...

Ove nove slušalice se su u suštini ne...

Bye Bye Camera – Uklonite višak s fotografije

Koliko nas je nekada napravilo skoro savršenu fotografiju...

XPG PRO ventilator za strastvene e-sportiste!

XPG, proizvođač sistema, komponenti i perifernih uređaja za...

Zens Liberty staklo za bežično punjenje okrtiva 16...

Providni gedžeti ne samo da su jako interesantni,...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
Ako ste prethodnih godina čitali i informisali se o bežičnim slušalicama i onima sa potiskivanjem buke, verovatno ste primetili neverovatne hvalospeve koje je dobijala Sonijeva flegšip linija – 1000X Series. Od premijere modela MDR-1000X preko tri naredna modela, ova linija je konstantno nudila ukupno najbolju kombinaciju kvaliteta zvuka, udobnosti, trajanja baterije i potiskivanja buke. Kada uzmete u obzir enormne brojeve dodatnih funkcija koje je Sony ubacio tokom godina, kao što su bežični zvuk visoke rezolucije, hands-free glasovni asistent, režimi za propuštanje zvukova iz okoline i brzo punjenje, verovatno dolazite do istog zaključka kao i svi ostali: Ove slušalice su apsolutno oduvale konkurenciju. A što se tiče onoga što se nalazi u toj ekološkoj kutiji: Dobijate slušalice, upakovane u njihovu kutiju za nošenje. Ta kutija ima sopstveni odeljak na magnetsko zatvaranje u kom se nalazi analogni kabel, kao i komično kratki USB-A u USB-C kabel za punjenje. Nema više klasičnih pljosnatih metalnih slajdera za nosač slušalica i školjki, koje je zamenio jednodelni cevasti slajder. Ono što je i dalje tu je gumena, matirana završna obrada u crnoj ili srebrnoj boji. Nosač je sada jedan konstantan luk sa jastučićima sa obe strane. Rezultat nije par slušalica koje izgledaju manje na vašoj glavi – već izgledaju potpuno moderno, čak iako imaju sada već poznate dizajnerske detalje brenda Sony, kao što su bronzano-zlatni Sony logo i minimalistički fizički dugmići. Jedina mana je to što ih ne možete skroz sklopiti, pa zauzimaju više prostora u rancu ili torbi. Slušalice XM5 deluju kao da imaju bolji raspored mase. Još jedna prednost je novi dizajn jastučića za uši, koji imaju tanji profil (što pomaže da školjke budu bliže vašoj glavi) a opet su jednako udobne. XM5 slušalice imaju Bluetooth 5.2 i, kao što se i očekuje, bežično povezivanje je maksimalno pouzdano sve do najveće teoretske razdaljine od 10 metara. 10 metara. Sa Google Fast Pair tehnologijom uparuju se sa Android uređajima u sekundi, a čak i sa iPhone uređajima se uparuju lako. Dobijate Bluetooth multipoint za simultano povezivanje sa telefonom i kompjuterom (ili bilo koja druga dva Bluetooth uređaja). XM5 slušalice će se najviše svideti ljudima koji traže neutralan zvuk i kojima su prethodni Sony modeli bili možda previše bombastični.

CENA: $ 399.99