MERRY FISHER 895 MARLIN OSVOJIO NAGRADU NA TAKMIČENJU ZA NAJBOLJI MOTORNI BROD 2020. GODINE

Kao i svake godine Jeanneau dobija veliki broj nagrada. Navešćemo modele koji su osvojili nagrade.

BOB award 2019 je izabrao Merry Fisher 895 Marlin kao najbolji u kategoriji „Najbolji za pecanje“, a NC37 je bio finalista u kategoriji „Najbolji za porodicu“.

Jeanneau Merry Fisher 695 (Série 2) je bio finalista u kategoriji do osam metara, po mišljenju žirija iz European Powerboat Award.

Jeanneau Cap Camarat 7.5 DC S2 i Leader 33 su izabrani kao finalisti i dobili su visoku preporuku prema Motor Boat Awards u kategoriji „Sportsboats & RIBs“.

Isti žiri je u kategoriji „Wheelhouse and cockpit cruisers“ proglasio za pobednika Jeanneau Merry Fisher 895 Marlin, a NC37 je bio u uskom krugu brodova koji su se borili za nagradu do poslednjeg momenta.

Između šest finalista u svojoj kategoriji, Merry Fisher 895 Marlin je taj koji je osvojio nagradu u izboru magazina Motorboat & Yahting.

Ovaj model je pobedio u kategoriji „Brodovi sa kormilarnicom i kokpitom“.

Kao pravi morski SUV, ovaj krosover se poigrava sa prostorom na brodu i nudi mnogobrojne inovacije uključujući bočna vrata kod upravljačke stanice, vrata u ogradi, krmene platforme, posebno udobnu kliznu krmenu klupu sa visokim naslonom za leđa itd.

Sportski ribolov, radosti kratkih krstarenja, avanture kajakom… ovaj model nudi pregršt različitih primena života na brodu.

Merry Fisher 895 Marlin je stvoren za avanturu!

Jeanneau Cap Camarat 7.5 DC je takođe bio finalista za „Brod godine“ prema magazinu Moteur Boat.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde