E-bicikl Specter 1 ima ram od ugljeničnih vlakana i maksimalnu brzinu od 45 km/h

Električni bicikl Specter 1, koji je dizajniran u Belgiji i nominovan za najbolju inovaciju na sajmu Eurobike, prepoznatljiv je po ramu i viljuški koji su napravljeni u potpunosti od ugljeničnih vlakana, kao i po elektromotoru od 700 W smeštenom u srednjem pogonu bicikla koji isporučuje maksimalnu električnu asistenciju od 45 km/h. Tvorci bicikla kažu da ga to kvalifikuje kao L1e-B vozilo – to jest moped – u Evropi.

Elektromotor pokreće uklonjiva litijumska baterija od 750 kW, za koju u kompaniji kažu da obezbeđzuje autonomiju od 40 do 110 km u zavisnosti od režima vožnje koji odaberete, a ima ih tri. Autonomija u svakom režimu može da se udupla ako se kupac odluči za postavku sa dve baterije.

Vodootporni kontrolni HD ekran sa 4G/Wi-Fi povezivanjem prikazuje informacije kao što su nivo baterije, brzina i pređena razdaljina, a pored toga nudi i navigaciju „korak po korak“ pa čak i meteorološke izveštaje. Dugmići na ručkama omogućavaju vozaču da se prebacuje sa jednog ekrana na drugi bez potrebe da odvaja ruke od upravljača.

Istim podacima se može pristupiti preko prateće Bluetooth aplikacije za smartfon. Neke od drugih funkcija električnog bicikla Spectre 1 uključuju integrisano LED prednje i zadnje svetlo, prednji i zadnji blatobran od ugljeničnih vlakana, Android operativni sistem i menjač u zadnjoj glavi točka sa kontinuiranim varijabilnim automatskim prenosom. Ceo bicikl je navodno težak 19,8 kilograma.

CENA: OD 8.223 € + PDV

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde