SUUNTO Vertical je kreiran za ekspedicije u prirodi

Kompanija SUUNTO je za planinare i penjače pripremila GPS sat posebno dizajniran za velike nadmorske visine i surova okruženja. SUUNTO Vertical je napravljen od titanijuma, nerđajućeg čelika i safirnog stakla, što mu daje izdržljivost na nivou vojnih uređaja i sposobnost da izdrži avanture po vetru, snegu i hladnoći.

Kompatibilan je sa pet satelitskih sistema (GPS, GLONASS, BEIDOU, GALILEO i QZSS) tako da ćete biti uvek potpuno povezani bilo gde na svetu. Ovaj GPS sat vam omogućava da skinete oflajn mape (besplatno!) i nudi rutnu navigaciju, kreiranje ruta, toplotne mape pa čak i mapu koja pokazuje koje je vrste podloga na određenoj ruti.

SUUNTO sat ima bateriju koja traje 60 do 85 sati (u zavisnosti od modela) u režimu praćenja i do 500 sati u režimu šetnje, a verzija od titanijuma čak ima i sposobnost solarnog punjenja koje omogućava do 365 dana korišćenja.

I naravno, poput svih SUUNTO proizvoda, sat Vertical je napravljen u Finskoj u fabrici koja troši 100% obnovljivu energiju i ima izuzetno mali karbonski otisak.

KUPI ODMAH  

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde