SUUNTO Vertical je kreiran za ekspedicije u prirodi

Kompanija SUUNTO je za planinare i penjače pripremila GPS sat posebno dizajniran za velike nadmorske visine i surova okruženja. SUUNTO Vertical je napravljen od titanijuma, nerđajućeg čelika i safirnog stakla, što mu daje izdržljivost na nivou vojnih uređaja i sposobnost da izdrži avanture po vetru, snegu i hladnoći.

Kompatibilan je sa pet satelitskih sistema (GPS, GLONASS, BEIDOU, GALILEO i QZSS) tako da ćete biti uvek potpuno povezani bilo gde na svetu. Ovaj GPS sat vam omogućava da skinete oflajn mape (besplatno!) i nudi rutnu navigaciju, kreiranje ruta, toplotne mape pa čak i mapu koja pokazuje koje je vrste podloga na određenoj ruti.

SUUNTO sat ima bateriju koja traje 60 do 85 sati (u zavisnosti od modela) u režimu praćenja i do 500 sati u režimu šetnje, a verzija od titanijuma čak ima i sposobnost solarnog punjenja koje omogućava do 365 dana korišćenja.

I naravno, poput svih SUUNTO proizvoda, sat Vertical je napravljen u Finskoj u fabrici koja troši 100% obnovljivu energiju i ima izuzetno mali karbonski otisak.

KUPI ODMAH  

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...

STELS 850 Guepard – Ruski gepard

Flegšip model brenda STELS je ATV850, najsnažniji i tehnološki najnapredniji ruski ATV. Inženjeri kompanije VELOMOTORS su...
Kompanija SUUNTO je za planinare i penjače pripremila GPS sat posebno dizajniran za velike nadmorske visine i surova okruženja. SUUNTO Vertical je napravljen od titanijuma, nerđajućeg čelika i safirnog stakla, što mu daje izdržljivost na nivou vojnih uređaja i sposobnost da izdrži avanture po vetru, snegu i hladnoći. Kompatibilan je sa pet satelitskih sistema (GPS, GLONASS, BEIDOU, GALILEO i QZSS) tako da ćete biti uvek potpuno povezani bilo gde na svetu. Ovaj GPS sat vam omogućava da skinete oflajn mape (besplatno!) i nudi rutnu navigaciju, kreiranje ruta, toplotne mape pa čak i mapu koja pokazuje koje je vrste podloga na određenoj ruti. SUUNTO sat ima bateriju koja traje 60 do 85 sati (u zavisnosti od modela) u režimu praćenja i do 500 sati u režimu šetnje, a verzija od titanijuma čak ima i sposobnost solarnog punjenja koje omogućava do 365 dana korišćenja. I naravno, poput svih SUUNTO proizvoda, sat Vertical je napravljen u Finskoj u fabrici koja troši 100% obnovljivu energiju i ima izuzetno mali karbonski otisak.

KUPI ODMAH