TOTAL Balkan dobija novog direktora

Nova izvršna direktorka nasleđuje Almilu Acan Kahvecioglu i najavljuje dalje investicije na tržištu Balkana, uz nastavak intenzivnog angažovanja kompanije kada su u pitanju projekti iz oblasti društvene odgovornosti.

Na svečanosti koja je održana u rezidenciji Francuske ambasade, uz prisustvo Njegove ekselencije, g. Frederika Mondolonija, ambasadora Francuske u Srbiji, potpredsednik kompanije Total za jugoistočnu Evropu, Pierre Duhot, predstavio je Priscilu Dubocage, novu izvršnu direktorku kompanije Total za tržišta Srbije, Slovenije i Hrvatske.

Gospođa Dubocage će zvanično preuzeti obaveze izvršnog direktora od 1. jula 2019.
Ona će naslediti dosadašnju izvršnu direktorku, Almilu Acan Kahvecioglu, koja je postavljena na drugu poziciju unutar Total grupe.

Priscilia Dubocage stiže u Total HUB Balkans iz kancelarije kompanije Total u Keniji gde je na poziciji mrežnog menadžera uspešno vodila portfolio od 200 benzinskih stanica širom zemlje.

Pre toga, od 2014. do 2017. gospođa Dubocage je bila na poziciji regionalnog menadžera prodaje u Francuskoj.
Gospođa Dubocage poseduje master na polju sagorevanja, zagađenja i rizika po životnu sredinu.

Kao novi Total HUB Balkans izvršni direktor Priscilia Dubocage sa velikim zadovoljstvom prihvata izazov. “Kao izvršni direktor za Srbiju, Sloveniju i Hrvatsku, nije samo moja dužnost, već i zadovoljstvo da održim jake i privilegovane odnose sa našim profesionalnim i privatnim kupcima, našim akcionarima i partnerima. Ponosna sam na priliku da nastavim sa razvojem planova koji su inicirani od strane moje prethodnice, Almile Acan Kahvecioglu, i najavim još više investicija kada je u pitanju obezbeđivanje originalnog proizvoda visokog kvaliteta, dok smo u isto vreme fokusirani na projekte društvene odgovornosti u cilju osnaživanja pomenutih odnosa i održavanja jake pozicije koju Total ima u regionu”, izjavila je Priscilia Dubocage.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde