Honda press day – saopstenje

Dana 29. novembra 2019, u Hondinom salonu u Beogradu za klijente i predstavnike medija upriličena je prezentacija Honda hibridnih tehnologija u prvom hibridnom modele Honda CR-V. Takodje, Honda Srbija je najavila i decembarsku akciju sa odličnim ponudama za modele sa lagera.

Kada je u martu 2019, na Međunarodnom Salonu automobila, HONDA Srbija premijerno predstavila prvi hibridni CR-V model, u nekoliko sajamskih dana ceo lager ovog modela je rasprodat. Ovo je nedvosmisleno pokazalo da tržište Srbije želi hibridne tehnologije kao i da su Honda vozači svesni značaja prelaska na hibridni pogon u cilju zaštite šivotne sredine, smanjenja potrošnje goriva, a bez ikakvog gubitka u voznim performansama.

Honda Srbija je najavila i specijalnu decembarsku ponudu vozila sa lagera koja donosi popuste od 2.000 do 3.700 eura za modele.
O ponudi možete više saznati na: honda-srbija ili posetom Hondinih salona u Beogradu i Novom Sadu.

Hibridni pogon je način rada u kojem benzinski motor i elektromotor kombinuju svoj rad za optimalnu snagu i ekonomičnost. Električni motor omogućava trenutni odziv vozila prilikom kretanja, na primer, nakon stajanja na semaforu, dok se tokom vožnje pri većim brzinama uključuje benzinski motor i tada samo on pokreće automobil.

HONDA CR-V Hibrid poseduje benzinski motor i dva električna motora. Hondin dvolitarski benzinski motor s Atkinsonovim ciklusom rada je u sprezi sa pomenuta dva električna motora od kojih je jedan propulzijski motor, a drugi električni motor generator. Njima upravlja Honda i-MMD tehnologija , koja automatski prebacuje između tri načina vožnje – električnog, hibridnog i klasičnog – kako bi na najbolji način optimizovala performanse i efikasnost.

CR-V Hibrid poseduje benzinski agregat od 145KS i elektro motor od 184KS.
Kada je u pitanju potrošnja goriva i emisija CO2, model sa prednjim pogonom ima emisiju CO2 od 120g/km i prosečnu potrošnju goriva od 5.3l/100km.

U standardu kod ovog modela je HONDA Sensing – sistem prevencije sudara, sistem upozorenja napuštanja saobraćajne trake, sistem prepoznavanja saobraćajnih znakova, inteligentni limitator brzine i drugo.

Početna cena modela HONDA CR-V 2.0 HYBRID ELEGANCE e-CVT iznosi 36.590,00€.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

SHANE je paralelan elektromobil na dva...

Ako bi Shane Chen imao svoj način, pojam motornog dvotočkaša kao motocikla bio bi potpuno uništen....

TEST: BMW i4 je bolji...

BMW i4 je, u aktuelnoj ponudi modela iz Minhena, najmanji auto među njihovim limuzinama na elektro...

Ultralaki sat Ming LW.01 postavio je...

Ako postoji nešto što svet satova voli više od superlativa, to je prijateljska igra nadmetanja da...

Predstavljamo TAG Heuer Carrera Chronosprint x...

Tag Heuer Carrera Chronosprint X Porsche - TECH Hajde da počnemo sa osnovama. Sat je baziran na...

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...
Dana 29. novembra 2019, u Hondinom salonu u Beogradu za klijente i predstavnike medija upriličena je prezentacija Honda hibridnih tehnologija u prvom hibridnom modele Honda CR-V. Takodje, Honda Srbija je najavila i decembarsku akciju sa odličnim ponudama za modele sa lagera. Kada je u martu 2019, na Međunarodnom Salonu automobila, HONDA Srbija premijerno predstavila prvi hibridni CR-V model, u nekoliko sajamskih dana ceo lager ovog modela je rasprodat. Ovo je nedvosmisleno pokazalo da tržište Srbije želi hibridne tehnologije kao i da su Honda vozači svesni značaja prelaska na hibridni pogon u cilju zaštite šivotne sredine, smanjenja potrošnje goriva, a bez ikakvog gubitka u voznim performansama. Honda Srbija je najavila i specijalnu decembarsku ponudu vozila sa lagera koja donosi popuste od 2.000 do 3.700 eura za modele. O ponudi možete više saznati na: honda-srbija ili posetom Hondinih salona u Beogradu i Novom Sadu. Hibridni pogon je način rada u kojem benzinski motor i elektromotor kombinuju svoj rad za optimalnu snagu i ekonomičnost. Električni motor omogućava trenutni odziv vozila prilikom kretanja, na primer, nakon stajanja na semaforu, dok se tokom vožnje pri većim brzinama uključuje benzinski motor i tada samo on pokreće automobil. HONDA CR-V Hibrid poseduje benzinski motor i dva električna motora. Hondin dvolitarski benzinski motor s Atkinsonovim ciklusom rada je u sprezi sa pomenuta dva električna motora od kojih je jedan propulzijski motor, a drugi električni motor generator. Njima upravlja Honda i-MMD tehnologija , koja automatski prebacuje između tri načina vožnje – električnog, hibridnog i klasičnog - kako bi na najbolji način optimizovala performanse i efikasnost. CR-V Hibrid poseduje benzinski agregat od 145KS i elektro motor od 184KS. Kada je u pitanju potrošnja goriva i emisija CO2, model sa prednjim pogonom ima emisiju CO2 od 120g/km i prosečnu potrošnju goriva od 5.3l/100km. U standardu kod ovog modela je HONDA Sensing – sistem prevencije sudara, sistem upozorenja napuštanja saobraćajne trake, sistem prepoznavanja saobraćajnih znakova, inteligentni limitator brzine i drugo. Početna cena modela HONDA CR-V 2.0 HYBRID ELEGANCE e-CVT iznosi 36.590,00€.